If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Новото правителство май ще е ... старото
Пожарникаря само дето разбута държавата и пропиля излишни милиони за нови избори за да си начеше егото...
БФБ мисля че ще се чуди седмица - две и после пак смело нагоре
Няма какво да се чуди. Доста бързо според мен ще се направи правителство. Още днес стана ясно, че Патриотите подкрепят Бойко, Марешки също, Реформаторите, в лицето на Москов, побързаха да подкрепят, въпреки, че още не е ясно дали влизат изобщо А Курнелия пак ще гледа отстрани За добро или лошо, ще имаме коалиция много подобна на старата.
Пожарникаря само дето разбута държавата и пропиля излишни милиони за нови избори за да си начеше егото...
ееееееее не баш - РБ вече ще са последна дупка, сега ОП са доста по-тежки+Марешки вече даде подкрепа
За БФБ ще е добре да има бързо правителство и стабилност в държавата и липса на политическа криза. Няма значение дали ще е Борисов, Курнелия или някой друг. На всички ще им дърпат юздите от Европа, Русия и САЩ.
Каквото и да говорят мечките и биковете пазара се раздвижи, почнаха да се рекламират ДФ, сега банер на фондове на ПИБ, още нямолко години и някъде към 2500 пункта на Софикс ще се появят таксиджиите
Дано днес да се направи правилният избор за България и БФБ!
Успех на всички
поглеждам аз да си сверя доходността с фондовете на ОББ и що да видя-нов фонд с дивидентна насоченост......само където не се вижда в кои позиции са инвестирани средства но е похвално че има развитие и в тази посока.
Остава да разберем ти къде си се набил и на каква службичка си да смучеш държавни парички от мутромилиционерската администрация и шайка....Би ли ни споделил малко повече мисли и брилятни анализи като се правиш на голям анализатор..Или ще похвалиш осемгодишното управление на господарите си..Стига купени и пристрастни помияри..
Да за съжаление България не е борса, тя е превърната в кочина от комунисти и мутромилиционери- най- бедната и най- корумпираната страна в ЕС..
Сега остава и БХ да направи трети мандат и пак да циклим с години на БФБ..Честито..
Да компаниите са готини, но е абсолютна еректилна дисфункция, да си се набил в във фирмите на поета Маджо и революционера Узунов и да спамиш за мутри и милиционери. Сутрин гледаш ли се в огледалото, или като оная пр@дня на Пеевски не ти пука. Изберете си Рада дълбоката, Трайчо и Емил Дзжасим, дето според него Левски бил "лайно". Аман от помияри.
Да за съжаление България не е борса, тя е превърната в кочина от комунисти и мутромилиционери- най- бедната и най- корумпираната страна в ЕС..
Сега остава и БХ да направи трети мандат и пак да циклим с години на БФБ..Честито..
А с корнелия, Дррррагомирчо, Еленко Божков, Таско Ерменков и други партизански наследници интелигенти ще цъфнем и ще вържем. И няма да има корупция, а само червени рози за другарките и балкански кашкавал за другарите. Венсеремос. Баси наивниците. Абсолютен психо трилър.
За БХ пак нищо?! За ЦЦ също....Защо? Е не са ли те народнните избранници, наследниците на Крали Маррко и Робин Худ?!
Те хората големия електорат гледат, не някакви си 1 000 мушморока, дето дремем в тоя форум. Нас с кеф ще ни пожертват за някой популистки закон и едните, и другите, стига да решат, че ще им носи гласчета.
Така е ,
Но като гледам цирка който цял ден тече в полза на Герб от цялата телевизионна общност и социологически агенции и коментатори ,не мога да реагирам на манипулациите който ми преставят....
сутринта гуруто един час разправя как е крал джанки на 10 години по НТВ ,сега по БТВ ще чакаме хвалби , как е помагал на възрастните жени в Банкя...
Цирка почва в 20 ч. по БТВ и ако има и една дума за борсата и нейното развитие ще се извиня на всички .....гербери във форума.
Ха .....верно нищо!Ми то България не е само борса бе!
Коментар