Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Монти,кажи нещо конкретноТез тумваджии докога ще се правят на умрели лисици
То бива лигавене ама чак толкоз,нарушава ми се
веке душевният мир
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ти пък сега.....
То няма купувачи на борсата а продавачите мислят кога ще са по прекарани преди изборите или сред изборите и мноого мислят , да не сбърката ти искаш да ни спреш единственото развлечение ...писанията на Татко Щрък....
Тез тумбаджии докога ще се правят на умрели лисици
То бива лигавене ама чак толкоз,нарушава ми се
веке душевният мирLast edited by Grosss; 23.03.2017, 16:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mysterious Разгледай мнениеЗдравейте колеги,
Влязох в сайта на борсата да видя теглата на компаниите в индексите, но на старото място "Продукти и услуги/Индекси" не ги открих. Някой знае ли да са ги махнали или преместили? Ако ги няма на сайта на борсата може ли да ме насочите къде да ги търся?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като те чета се чудя като как да те разбера,като не препоръчваш нищо що се мъчиш да философстваш абстрактно?
То няма купувачи на борсата а продавачите мислят кога ще са по прекарани преди изборите или сред изборите и мноого мислят , да не сбърката ти искаш да ни спреш единственото развлечение ...писанията на Татко Щрък....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнениеПри някои колебания на индекса последните 1-2 месеца, разни бици очакваха спад и писаха, че продават. Аз съм си все така догоре в акции, както неведнъж съм писал, а на колебанията в пазара, когато ги е имало, гледах като на своеобразен мечи капан. Фактът, че мечият капан щракна за някои, за мен е бичи сигнал, понеже изтерзаните пишман мечки, след като с умолителен и жаловит поглед гледаха нарастващия индекс, слушайки с тревога чаткащите копита на тестостероновите бикове, в един момент ще купят и ще доведат до допълнително гориво за борсата. Разбира се, аз не мога да бъда сигурен има ли мечи капан, има ли бичи капан, дали ще растат индексите или ще спадат. Всъщност е ясно, че на борсата не е въпросът дали индексът ще спада и дали ще се качва, въпросът е кога едното и кога другото. Аз не бих се изненадал както на последващи ръстове, така и на последващи спадове. Говоря за пазара като цяло, за основните ни индекси, а иначе е ясно, че винаги е имало и ще има акции, които имат по-различни движения от масовото.
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Възможно е интерпретациите ми да са дълбоко погрешни. Възможно е да променя визията си за пазара, обявявайки го или не във форума. Препоръки нямам никакви.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Здравейте колеги,
Влязох в сайта на борсата да видя теглата на компаниите в индексите, но на старото място "Продукти и услуги/Индекси" не ги открих. Някой знае ли да са ги махнали или преместили? Ако ги няма на сайта на борсата може ли да ме насочите къде да ги търся?"Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli
Коментар
-
При някои колебания на индекса последните 1-2 месеца, разни бици очакваха спад и писаха, че продават. Аз съм си все така догоре в акции, както неведнъж съм писал, а на колебанията в пазара, когато ги е имало, гледах като на своеобразен мечи капан. Фактът, че мечият капан щракна за някои, за мен е бичи сигнал, понеже изтерзаните пишман мечки, след като с умолителен и жаловит поглед гледаха нарастващия индекс, слушайки с тревога чаткащите копита на тестостероновите бикове, в един момент ще купят и ще доведат до допълнително гориво за борсата. Разбира се, аз не мога да бъда сигурен има ли мечи капан, има ли бичи капан, дали ще растат индексите или ще спадат. Всъщност е ясно, че на борсата не е въпросът дали индексът ще спада и дали ще се качва, въпросът е кога едното и кога другото. Аз не бих се изненадал както на последващи ръстове, така и на последващи спадове. Говоря за пазара като цяло, за основните ни индекси, а иначе е ясно, че винаги е имало и ще има акции, които имат по-различни движения от масовото.
Притежавам акции на БФБ. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Възможно е интерпретациите ми да са дълбоко погрешни. Възможно е да променя визията си за пазара, обявявайки го или не във форума. Препоръки нямам никакви.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Слуховете за смъртта на бичия пазар са силно преувеличени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеdddd, ясно ти е че инвестирането не е за всеки!
В живота е така, винаги има хора които правят нещо и други които ще донесат от 100 кладенеца вода, за да ти обясняват що не може да стане и няма да опитат. Има хора които успяват в едно, други не. Има компании които успяват, а други не. На теб ти е ясно. Но приеми че на някои хора не може да им стане ясно.Успех ти желая на теб!
Ами, чакайте си инеститоритеBulls on BSE
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМдааа, няма голям играч, който да прави агресивни покупки и биковете клекнаха
- 5 Харесвания
Коментар
-
dddd, ясно ти е че инвестирането не е за всеки!
В живота е така, винаги има хора които правят нещо и други които ще донесат от 100 кладенеца вода, за да ти обясняват що не може да стане и няма да опитат. Има хора които успяват в едно, други не. Има компании които успяват, а други не. На теб ти е ясно. Но приеми че на някои хора не може да им стане ясно.Успех ти желая на теб!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар