Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 06.05.2017, 00:23.
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Проблема е че когато вече няма подводни камъни цената ще е съвсем друга и ще се оплакваш, че вече са скъпи и за това не ги искаш!
Ами може и по ниско.....
Неон е добро но като знам какъв отчет ще дойде другото тримесечие и 50 лв може да не спре акцията....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не знам за Мецата ,но и за Биците предстои изпитание , сега паак разглеждах 50 те акции на Капитал....
Не виждам къде да влеза освен в Табаците ..../там е шиши проблема само/
Поставих се на мястото на нов играч и искам да изкарам някой леф.....
Едните са много скъпи а няма притоци на нови пари да ги раздвижат и се чувствам като шаран на който са поставили поне 10 кукички ....
Другите са много ефтини но има много подводни камъни и яко точене и скъпи енергоносители за в бъдеще....свилоза е от тях...
Искам но не виждам...а кеш имам мноого....
Не е препоръка...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМецата така е нахлупила каската, че нищо не чува и няма събуждане)))) Мъчим я тук да я разбудим,, но не не става и не става)))) спи като заклана)))
Не виждам къде да влеза освен в Табаците ..../там е шиши проблема само/
Поставих се на мястото на нов играч и искам да изкарам някой леф.....
Едните са много скъпи а няма притоци на нови пари да ги раздвижат и се чувствам като шаран на който са поставили поне 10 кукички ....
Другите са много ефтини но има много подводни камъни и яко точене и скъпи енергоносители за в бъдеще....свилоза е от тях...
Искам но не виждам...а кеш имам мноого....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВече и извън специализираните издания
БФБ София създаде нов борсов пазар BSE International, предназначен за търговия с финансови инструменти от страни членки на ЕС, съобщиха от борсата.
в пик
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВече и извън специализираните издания
БФБ София създаде нов борсов пазар BSE International, предназначен за търговия с финансови инструменти от страни членки на ЕС, съобщиха от борсата.
в пик
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Продават само Хим ,къде другаде се изхождат по въпроса?
Коментар
-
Евеее, този срив 2008 много е наплашил хората. Да има продавачи, няма лошо. Засега пазара ги поема без да връща индекса. И да върне 10-15%, пак няма лошо, който е изпуснал влака ще има шанс дансе качи, други ще си докупят които имат кеш. Това е пазар, не може само нагоре както досега. Една корекция ще е отрезвяваща и ще издруса крушата от по-лабилните, които ще станат купувачи пак като тръгнем нагоре. Аз засега не виждам как ще се случи това, но бих се радвал тук там ако върнем малко, защото съм хвърлил око на някои позиции и ще се радвам да вляза на по-добри нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Не е въпроса кое е смешно и кое не.Важното е,че и той и аз виждаме поне два големи ИП да продават,като луди.И на мен не ми е весело,ама ще изчакаме кво да правим.P.S.Нищо на никого не препоръчвам!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ не се смей ,хич не е смешно!!!!P.S.Нищо на никого не препоръчвам!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Софиянец,не всичко каквото хвърчи става за скарата.Масово колегите говорят за Софикс 1000 ,а на тебе мечки
ти се привиждат а аз се чеша по тъпата кратуна и ти се чудя на акъла.
Коментар
Коментар