Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
как е петя славова ли беше ....?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Банка с български собственици ..... на борсата ...... не вярвам ТИМ да продават .... не вярвам и ЦБ да продава .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
Имаше предид Банка с Български собственици и както казах са 2 въпроса е коя от двете е с повече ипотечни кредити аз предполагам че една с едни много натрапчиви реклами дето на борсата я подпират с евро пари.
Коментара не е препоръка за ПП на Акции.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ какво ли има предвид Каролев по БГ банка .... изобщо или с български акционери?
Коментара не е препоръка за ПП на Акции.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПисах коментар , част от който беше следния туит
... и беше изтрит на момента ... явно тия бисери са мнооо ценни и трябва да се пазят от публичност
А на мен простия форумец ми беше любопитно коя банка е имал предвид ???? ... щото да изкарам някой леФ ако се качи ...
Както казва Реджеп Таип Ердоган .........Туитър-муитърhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеВ системата на допълнителното пенсионно осигуряване в България към 31 март са акумулирани нетни активи на стойност 11,3 млрд. лв., показват данните на КФН за първото тримесечие на 2017 г.
Нетните активи на пенсионните фондове регистрират ръст от 18,12 на сто към края на март в сравнение с края на първото тримесечие на 2016 г.
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...godina-240410/Bulls on BSE
Коментар
-
В системата на допълнителното пенсионно осигуряване в България към 31 март са акумулирани нетни активи на стойност 11,3 млрд. лв., показват данните на КФН за първото тримесечие на 2017 г.
Нетните активи на пенсионните фондове регистрират ръст от 18,12 на сто към края на март в сравнение с края на първото тримесечие на 2016 г.
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...godina-240410/
Коментар
-
Владо стана на "Шумът на парите" да се заяде с Турхан Аптула, но задавайки въпрос към панелистите на "Банки и кредитиране в България", подметна конкретно име на търгувана на БФБ банка покрай въпрос за бъдещото консолидиране на банковия пазар. Възможните тълкувания не са безкрайно много.
А сега му предстои да води панела "Икономика на България". Може пак да подхвърли туит на живо
Нямам препоръки...
Коментар
-
Писах коментар , част от който беше следния туит
Vladimir Karolev @KarolevVladimir
Следване
Още
От форума на Инвестор искат пак туитВоала - подозирам, че след намиране на инвеститор, ще купят средна БГ банка с мн жилищни кредити.3:47 - 12.05.2017 г.
... и беше изтрит на момента ... явно тия бисери са мнооо ценни и трябва да се пазят от публичност
А на мен простия форумец ми беше любопитно коя банка е имал предвид ???? ... щото да изкарам някой леФ ако се качи ...
Както казва Реджеп Таип Ердоган .........Туитър-муитърЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного хубави отчети, БРАВО! От това гориво имахме нужда, за да продължим нагоре...МОНБАТ, СОФАРМА, ХИМИМПОРТ....чувам и колеги следящи някои холдинги са доволни! И дивиденти, дивиденти, дивиденти!!! От 1юни ръста продължава", Все пак днес половината БФБ беше на Шумът на парите
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеДнес имам исторически връх на портфейла си! Оттеглям се да почерпя, пък утре може и да си платя глобата към КАТ - решили са, че съм фотогеничен и вече трети път ме сниматНаздраве на всички! И на теб, Кире, жив и здрав да си!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеда се пусне фючърс върху кюстендилската череша, хем ще е добре за по-значимия пазар, хем нов инструмент допринасящ за развитието на капиталовия пазар
Да се готвят кайсиите,дърветата ще се счупят от плод.Last edited by Grosss; 31.05.2017, 18:39.
Коментар
Коментар