Аз мисля, че когато добри отчети не повлияват на борсата в посока нагоре, пътя ще е надолу. За това според мен тия дни ще са показателни, за мен. Поне така съм чел. Може и да греша.Имам акции и нямам препоръки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПрогнози за днешната сесия?
Нетни активи под управление
към 30.08.2017 г.
http://baud.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПрогнози за днешната сесия?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Когато доларът пада акциите стават евтини,така че ДАУ може до издържи още 6 месеца.При Долар /Евро 1.40-1.50 нищо чудно да
видим дау на 25000.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Предполага с ниски обеми търпение това ,не става от днес за утре
И аз чакам на доле
видим дау на 25000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Поне Сащ са на зелено днес.
И аз чакам на доле
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБъфет не беше ли с 100 милиарда кеш ?
Значи чака евтиниямненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnyЗащо? Ти не би ли искал да си купиш още Хес на dividend yield от 7% и същевременно компанията да прави ръст на продажби и печалба от 10-20% на година (мисля, че на този етап няма как да стане да падне до такива нива) Стига корекцията във финансовите пазари да не се прехвърли в икономиката, всеки спад е нова възможност. Естесвено, ако вложените пари на пазара не са ти нужни за да живееш и можеш да отделяш допълнителни средатва за нови покупки. При положение, че икономиката работи, като цяло в световен мащаб, апокалиптиците ще почакат още малко за новата криза и корекцията едва ли ще е много дълбока.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
? как гледаш отчет на курорти без юли+август и септември?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Гледам отчетите на акциите от курортите ,не се представят добре според мен ,а казват сезона е силен?!Това последното беше малко грубо, но недалече от истината.
Коментар
-
Гледам отчетите на акциите от курортите ,не се представят добре според мен ,а казват сезона е силен?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобри отчети при Сфарм, Мбат, Хим и Сенхл!!!
Стожерите на БФБ увеличават продажби и имат ръст в печалбата.
Успех на всички!мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
Коментар