If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dex, не е там проблема дали сме спокойни или не, аз не съм се запритеснил, защото съм от дълго време тук и съм видял какво ли не на нашата борса. Въпроса и проблема е, че в тази наша държава само се имитира някакво подобрение и реформи, а всъщност не мърдаме и метър напред. Имаме нелоши компании в България, но няма как да вървим напред когато имаме неработещи институции и липса на промени. Неслучайно спряха и външните инвестиции и то при положение, че има толкова много кеш.
Здравко, много си прав..Ще продължават да ни поздравяват докато ги избираме и крепим..Нали и във форума си имат фенове..Очаквам да ги защитят, колкото и да е смешно..
скорпион, ми що влизаш в акции от софикс, дръж акции извън него няма да имаш такива проблеми Ей го на 100% свилоза портфейл, никва диверсификация, сичко ми е на 6. Извън софикс, компанията се развива, нямам проблем с фонда, дяловете му, ала бала, перфектно...
анализатор, отправи си въпроса към някой, който не вярва на техническия анализ, аз си го ползвам
Много Ви поздрави от Черешко и БХ..Стабилна държава, стабилна борса..
Кире те вече три пъти ни пращат поздрави, ама явно сме толкова заспали и сме се унесли, че продължаваме да им ги приемаме. Ама най добрата оценка на тия хубавци я дадоха онзи ден, но за съжаление пак отвън в отговор на Юнкер за подкрепата му да влезнем в Шенген. Още същия ден ни подстригаха германци и холандци, че това е невъзможно да стане.
графика и 2-та фонда на ОББ показва, че все още имат ръст...
Спрях обновяването на сайта поради причини, свързани със сигурността и това, което виждаш, са стари данни. На моя компютър генерирам същите графики и на тях виждам спадове при няколко агресивни фонда.
Много интересно движение на борсата през последната седмица. Още по-интересното е, че при някои агресивни фондове (ДСК, ОББ и Карол) се забелязват тегления, т.е. спадът не е съвсем спекулативен. Въпросът сега е дали тези тегления ще продължат и през следващите седмици...
Коментар