Първоначално изпратено от Технически анализатор
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Аз съм крайно агресивен оптимист и ти писах,че очаквам скоро/до дни/ ако има още корекция да приключи,след това бързо възстановяване, и ръст поне до 800 пункта са Софикс до НГ.Естествено ако не се появи "Черен лебед".
Аз се надявамда е между 650 и 700 към края на 2017
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ни знам кой ,какво е получил ,но тези дни посочих 10 ника крайно агресивни оптимисти да направят само две прогнози за Софикс ...
до колко ще се качи и до колко ще падне...
нито един от тях не даде иедна прогноза...
По голям удар върху оптимизма нема ...
Една сюрия лъжеоптимисти и лъже спекуланти лаят денонощно във форума....И при първия опит за насрещна проверка се скриват в миши дупки...
За съжаление...
Иначе скоро ще има корекция на спада.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПовече от нормално, макар че не го очаквам толкова скоро, може да направи и втори малък двоен връх и пак по шанцата)))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Е то не му трябва на човек черен лебед. Просто някой пенсионнен фонд да излезе от ЕТФ или от борсата, като гледам КФН нещо се е запъна за инвестициите им в България. И с тези надути оценки пазара ще срешне подкрепа чак малко над 400
Коментар
-
Първоначално изпратено от MontiИначе скоро ще има корекция на спада.....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Е то не му трябва на човек черен лебед. Просто някой пенсионнен фонд да излезе от ЕТФ или от борсата, като гледам КФН нещо се е запъна за инвестициите им в България. И с тези надути оценки пазара ще срешне подкрепа чак малко над 400
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнениеЯвно класическия спор -технически и/или фундаментален анализ. Аз съм привърженик на фундаменталния. Моята теза е, че на нашия пазар има толкова подценени спрямо критериите на световните пазари дружества, че просто няма как пазара да не реагира. Прав е анализатора на Елана Цачев, че българската борса към момента е една от много атрактивните за инвестиране. Дори и при ограничените пари на борсата, дружествата почват да си намират цената, мога да дам пример с ПИБ и движението на цената и през последните години (за съжаление не съм имал техни акции). Още доста дружества си чакат реда. Просто няма как да не стане, дори и да не с цялата борса, поне с отделни дружества.
А за младите, няма смисъл да ги стресираме с апокалпични сценарии, те трябва да са оптимисти. Все пак те трябва да са наясно, че с тази корекция доста акции паднаха на цени, за които могат да мечтаят, така че да инвестират, а да не бягат по депозити с лихвен процент 0,001
Коментар
-
В края на месеца ,може би след 25 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Е, ти откри "топлата вода"Скоро, скоро, колко да е скоро?
Коментар
-
Иначе скоро ще има корекция на спада.....Скоро, скоро, колко да е скоро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНекой лица са получили множествени оргазми днес .
до колко ще се качи и до колко ще падне...
нито един от тях не даде иедна прогноза...
По голям удар върху оптимизма нема ...
Една сюрия лъжеоптимисти и лъже спекуланти лаят денонощно във форума....И при първия опит за насрещна проверка се скриват в миши дупки...
За съжаление...
Иначе скоро ще има корекция на спада.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Света му не пука, главно на зеленко си е.
Равен, уелкъм бяк.
Да, тоя някой бая недискриминирано и някак си нервозно разпродава що е сбрал. Като че ли няма време създава усещане...
Ма надали и той чака някой черен лебед. По вероятно е да си е направил анализ че за твърдо кратко сме си надскочили боя и си прибира печалбите...може да е решил да ни постави чарта по в унисон със северните съседи да кажем. Зер не сме с нищо по по най спрямо тях...колкото и да се пъне за обратното бх.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЯ пак да изтупате темата за писимизма, че 5 цифрена виртуална загуба ми идва в повече ......За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
Коментар