Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОпа
Поръчки на първичен пазар, получени до 15:00 часа на 19.09.2017Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 500 000
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОпа
Поръчки на първичен пазар, получени до 15:00 часа на 19.09.2017Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 500 000 Ама пазара... друго каза... след година...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
Да не дава господ! Ми аз защо не си спомням да си дал точна прогноза?Последната ти прогноза беше за спад, но вместо спад се получи як ръст.
сега вдигна на 400 та след година може да каже 800 та така
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieто веднъж като се е откъснало от фундамента всичко може да стане.а какво става с фундамента!?!?))), нали не се губи!?!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
Да не дава господ! Ми аз защо не си спомням да си дал точна прогноза?Последната ти прогноза беше за спад, но вместо спад се получи як ръст.
А иначе да, смятам че пазара е доста надут от доста време. До скоро обаче си държах акциите да си печеля от надуването, но като мина 650 реших айде стига толкова, за този тур е достатъчно, останаха няма и наполовина колкото да не е без хич. От къде да знам може и още да скочи, то веднъж като се е откъснало от фундамента всичко може да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ми никога досега надеждите ми не са били напразни, всеки път когато съм го чакал да пада е падал - и това за българския пезар, не за този в Пакистан. Последния път отне година и половина, и бе около 550 и нещо когато водих такива разговори с други или може би същите оптимисти с които сега го водя. Пак си падна до 420 влязох си евтино, държах си кеша по целия път надолу и такаСега за пореден път водя безсмислени разговори с късогледи оптимисти, след няколко месеца или година пак ще си пазарувам евтино и след това пак ще им продавам скъпо
Последната ти прогноза беше за спад, но вместо спад се получи як ръст.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
ето ти место да чакаш и надяваш
Since the peak on May 24th earlier this year, the Pakistan equity market has corrected significantly. From peak to bottom the MSCI Pakistan Index Net TR fell 32% in USD .. в лева е паднал повечеСега за пореден път водя безсмислени разговори с късогледи оптимисти, след няколко месеца или година пак ще си пазарувам евтино и след това пак ще им продавам скъпо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Че що да не падне и повече е падал, и то при по-голям обем оптимисти
Since the peak on May 24th earlier this year, the Pakistan equity market has corrected significantly. From peak to bottom the MSCI Pakistan Index Net TR fell 32% in USD .. в лева е паднал повече
Коментар
-
...точна така и му остава на SOFIX да спадне с некви мижави 68% до 400
Коментар
-
...точна така и му остава на SOFIX да спадне с некви мижави 68% до 400
Коментар
-
Първоначално изпратено от monti...а слалома е много лош за психиката и за отношенията в семейството особено репата...А даже +62% кеЖ )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТрябва да се признае че днес продажбите бяха извършени с малко повече финес, не като от пиян дървар както бе вчера
- 1 like
Коментар
Коментар