IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Много са положителните сигнали.Най големият е , че няма никакви чужди инвестиции на БФБ вече девета година..Положителни са и новините , че Черешко и Шиши движат Борсата, която национализираха и не продават..Вече сме на грандиозните 700 пункта на СОФИКС, а в близките години може да стигнем 1000
    Всичко посочено от теб е вярно, но най-ценното е казано във второто изречение.... Чудо ли е , че борсата расте без да я помпят външни спекуланти ? Или броиш хедж фондовете за инвеститори ?
    Ами като ни налазят какво ще стане ? Или нивга няма да стане...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Как е, пестиме ли от закуски, да дадеме нещо на мечкaта от понеделник !?!?! Както се казваше "Дайте да дадеме"
      Смени дилъра!

Коментар

• Как е, пестиме ли от закуски, да дадеме нещо на мечкaта от понеделник !?!?! Както се казваше "Дайте да дадеме"
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

съгласен съм с Монти (за пръв път !!!) - бфб е цъфнала и вързала, че да изнасяме капитали - въобще не ме кефи
          Това е избор. Никой няма да ви кара да изнасяте каквото и да е било Дават ви се опции.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Това сериозно ли го пишеш....
            Да ,може да е положителен сигнал ,но за Експат и то при положение ,че са се договорили с некоИ от нашите ПФ.....
            За всички останали ,включително и за ПФ е отрицателен сигнал,там не могат да контролират сделките му.......
            Излизат нашите пари от пенсията за акциите на разни аборигени в Босна...
            съгласен съм с Монти (за пръв път !!!) - бфб е цъфнала и вързала, че да изнасяме капитали - въобще не ме кефи

Коментар

• Много са положителните сигнали.Най големият е , че няма никакви чужди инвестиции на БФБ вече девета година..Положителни са и новините , че Черешко и Шиши движат Борсата, която национализираха и не продават..Вече сме на грандиозните 700 пункта на СОФИКС, а в близките години може да стигнем 1000

Коментар

• Щом имат контакт с мажо що не купуват

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  Задължително ли е ПФ да купуват този инструмент ????
                  А кой.....от тази страна на границата ще купуват....
                  Тамошните играчи мога да СИ спретнат едно рали с наши пари и за наша сметка......?
                  което в даден момент ще се спихне и тогава кой ще е губещия ..
                  Тук поне имат контакт с мажо а там ще бъдат изядени ако решат след като са им надули акцията...
                  Това е само вариант....

Коментар

• Задължително ли е ПФ да купуват този инструмент ????

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                      Факта че Експат листват нови продукти е силно положителен сигнал .... не може да се отрече
                      Това сериозно ли го пишеш....
                      Да ,може да е положителен сигнал ,но за Експат и то при положение ,че са се договорили с некоИ от нашите ПФ.....
                      За всички останали ,включително и за ПФ е отрицателен сигнал,там не могат да контролират сделките му.......
                      Излизат нашите пари от пенсията за акциите на разни аборигени в Босна...

Коментар

• Факта че Експат листват нови продукти е силно положителен сигнал .... не може да се отрече

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Слушам и изпълнявам, както ти казах по-рано днес! Ето... софка РАСТЕ, но не старее! Все по-Убава става... за.... ?!?
                          За какво? Питам те, защото знам, че много ги разбираш нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Аз пък виждам,че никой не иска да продава на тези нива и скоро ще има up,up.
                            Класически мечи капан .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не обиждай,че може и чича да се окаже.
                              Не обиждам защото и аз имам покупки, а вкарвам лека ирония към по ранния ни разговор тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                абе къв е тоя льольо дето пълни фарми на 4,2, не знае ли че сме в корекция и ножове, стрели и памперси не се фащат надолУ?!? !
                                Не обиждай,че може и чича да се окаже.

Коментар

Working...
                                X