IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Колеги, аз ще пасувам и тази есен за БФБ. Успех на всички.
    Индексът се държи много добре, чужди капитали няма, паникьори също.
    Както казва Костолани - печалбите са награда за претърпени страдания
    Ние много пострадахме през кризата причинена от дериватите на щатските банки през 2007. Докато Дау тогава слезе само 50% за кратко, ние се изсулихме към 90%. После Дау тръгна нагоре от минимума 7000 (през 2009), та до преди половин година нон стоп нагоре и нагоре - максът стигна 37000.
    А ние от 2007 до 2017 повторихме Дау от 1929та Не беше приятно. Но го преживяхме и за разлика от Дау правихме няколко пъти през целия период корекции, та с една дума не "смеем да се набалончим" така както бяхме през 2007, но пък фундамента си расте и расте. В щатите има тех.компании, които допреди половин година са били оценявани на по 50 пъти приходите че и повече ))) Е сега коригират. Разширените баланси на феда в предишните кризи отидоха в акции, обратни изкупувания, койни, ресурси... виждаме резултата. Сега следва обратния процес там...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Докато правят рекордни печалби българските фирми
      Ей това е истината!

Агрия се вдигна, но печалбата й още повече. И пак е на Р/Е 4. Как да пада!? Напротив, ще гони нов дабъл в рамките на година!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        До кога мислим да я караме така - навън да падат с по 2-3%, а ние на +
        Докато има пари Все пак акциите се купуват с пари, а не с дъбова шума

Коментар

Докато "изнеслите" се навън от БФБ не си приберът профита от късите си позиции ...

Коментар

Докато правят рекордни печалби българските фирми

Коментар

конан,
              казал съм какъв позитивен сценарий очаквам и с какво го свързвам, очевидно той не се случва, респективно нямам вече позитивната нагласа за БФБ.
              И сега на къде

Коментар

• конан,
                казал съм какъв позитивен сценарий очаквам и с какво го свързвам, очевидно той не се случва, респективно нямам вече позитивната нагласа за БФБ.

Коментар

• До кога мислим да я караме така - навън да падат с по 2-3%, а ние на +
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Колеги, аз ще пасувам и тази есен за БФБ. Успех на всички.
                    Много си хитър

Коментар

• Колеги, аз ще пасувам и тази есен за БФБ. Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

И двете дядо попе. Един приятел вчера влезе за първи път на борсата. С 300лв. Нищо не е, обаче има намерение всеки месец да си внася по 100лв, което е похвално за млад човек. Показва израстване на съзнанието над дюшека, банката и крипто лотарията. Накълвах му от агрия и неохим, няма как с тази малка сума, по нататък ще чакам да се събират поне по 500-600лв и тогава да купуваме. Различни хора- различни възможности
                        ха ха. Мен ме е страх да вляза с 300лв в хранителния магазин че няма да ми стигнат той тръгнал на борсата да влиза
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Благоевградската модна компания иска да набере 4 млн. лева капитал от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Сиромашка работа или сиромахилство?
                            И двете дядо попе. Един приятел вчера влезе за първи път на борсата. С 300лв. Нищо не е, обаче има намерение всеки месец да си внася по 100лв, което е похвално за млад човек. Показва израстване на съзнанието над дюшека, банката и крипто лотарията. Накълвах му от агрия и неохим, няма как с тази малка сума, по нататък ще чакам да се събират поне по 500-600лв и тогава да купуваме. Различни хора- различни възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                              Не е истина.... натаргувахте се вчера... ако ихо и днес тихо.... за таксичката ли играете?!
                              Сиромашка работа или сиромахилство?

Коментар

• Не е истина.... натаргувахте се вчера... ако ихо и днес тихо.... за таксичката ли играете?!

Коментар

Working...
                                X