IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Не е баш така, щото ще са в ръцете на правителството и от него зависи как ще се похарчат. За това е борбата сега, кой да докопа резерва.
    Парите ги раздават на едни и същи олигарси ,пък те какво правят с тях няма и да разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ще влязат ама в офшорните зони,щото да правиш бизнес тук е много трудно ......конкуренцията от чужбина те ликвидира.В най-добрият случай ще отидат за потребление на стоки произведени в чужбина.
      Не е баш така, щото ще са в ръцете на правителството и от него зависи как ще се похарчат. За това е борбата сега, кой да докопа резерва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ще се вдигнат ли цените, ако въведем еврото?

https://nova.bg/news/view/2018/01/16...E%D1%82%D0%BE/
        Да това ще е нещо като ефекта при "сплит" на акция. Така че всички акции ще се окажат с цени "два пъти по-ниски" от тези в левове. Чисто психологически а и донякъде технически ,това ще изстреля цените с едни проценти нагоре. Понеже ще е масово ще видим доста приятен UP.

Коментар

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение

Разбира се! Имаш борд, обезпечен с няколко милиарда, които ще се освободят... демек, по един или друг начин ще влязат в икономиката.
          Ще влязат ама в офшорните зони,щото да правиш бизнес тук е много трудно ......конкуренцията от чужбина те ликвидира.В най-добрият случай ще отидат за потребление на стоки произведени в чужбина.
          Last edited by Grosss; 16.01.2018, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение

Разбира се! Имаш борд, обезпечен с няколко милиарда, които ще се освободят... демек, по един или друг начин ще влязат в икономиката.
            Така е, БНБ държи около 25 милиарда за защита на лева от еврото, които ще отидат за някакви други проекти...

Но, всичко това, може да се случи най-рано към 2021ва.

А на какъв курс, май, няма смисъл да гадаем. Като тръгнат да подават документите ще има обсъждане в парламента и ще видим нагласите и интересите... Според мен, ще запазят съотношението от борда

По-важно е да се покачи, обаче, икономическия ръст поне над 5% в тези години, а не мижавите 3-3,5% на фона на икономиката в Европа, с които са основните ни търговски отношения...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

А колко е тоя курс...?
              Ta Gross, колко е този курс, че ни е интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Ще се вдигнат ли цените НА АКЦИИТЕ , ако въведем еврото?

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

А колко е тоя курс...?
                  Шегуваш ли се - разбира се че е евро-лев 1:1 ...
                  Ако има грешка в случая с леко надценяване на лева ....то поне ще се увеличи покупателната способност на матриала ..
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

.....Аз очаквам да влезем в еврозоната по реялният курс а не по актуалният въведен преди 18 г.

А колко е тоя курс...?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

При всички положения ,да.Аз очаквам да влезем в еврозоната по реялният курс а не по актуалният въведен преди 18 г.Сега очаквам някой да ме анатемоса.
                      Last edited by Grosss; 16.01.2018, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Ще се вдигнат ли цените , ако въведем еврото?

Коментар

• Ще се вдигнат ли цените, ако въведем еврото?

Коментар

• Късо от бомбата на 717.7777 бе еврейчета

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              Хима както винаги поведе борсата нагоре ,кои ще са във вторият ешалон .....на кои залагате?Аз мисля Свилоза ,Трейс,Сирма,двете банки,ЧЕЗ.......
                              Предполагам някой от групата на ХИМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                                Хима както винаги поведе борсата нагоре ,кои ще са във вторият ешалон .....на кои залагате?Аз мисля Свилоза ,Трейс,Сирма,двете банки,ЧЕЗ.......
                                Нека видим отчетите...Бреф, Корадо, Албена

Коментар

Working...
                                X