Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ще влязат ама в офшорните зони,щото да правиш бизнес тук е много трудно ......конкуренцията от чужбина те ликвидира.В най-добрият случай ще отидат за потребление на стоки произведени в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
Разбира се! Имаш борд, обезпечен с няколко милиарда, които ще се освободят... демек, по един или друг начин ще влязат в икономиката.Last edited by Grosss; 16.01.2018, 16:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
Разбира се! Имаш борд, обезпечен с няколко милиарда, които ще се освободят... демек, по един или друг начин ще влязат в икономиката.
Но, всичко това, може да се случи най-рано към 2021ва.
А на какъв курс, май, няма смисъл да гадаем. Като тръгнат да подават документите ще има обсъждане в парламента и ще видим нагласите и интересите... Според мен, ще запазят съотношението от борда
По-важно е да се покачи, обаче, икономическия ръст поне над 5% в тези години, а не мижавите 3-3,5% на фона на икономиката в Европа, с които са основните ни търговски отношения...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
А колко е тоя курс...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Ще се вдигнат ли цените НА АКЦИИТЕ , ако въведем еврото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
А колко е тоя курс...?
Ако има грешка в случая с леко надценяване на лева....то поне ще се увеличи покупателната способност на матриала ..
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
.....Аз очаквам да влезем в еврозоната по реялният курс а не по актуалният въведен преди 18 г.
А колко е тоя курс...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Ще се вдигнат ли цените НА АКЦИИТЕ , ако въведем еврото?Last edited by Grosss; 16.01.2018, 16:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеХима както винаги поведе борсата нагоре ,кои ще са във вторият ешалон .....на кои залагате?Аз мисля Свилоза ,Трейс,Сирма,двете банки,ЧЕЗ.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеХима както винаги поведе борсата нагоре ,кои ще са във вторият ешалон .....на кои залагате?Аз мисля Свилоза ,Трейс,Сирма,двете банки,ЧЕЗ.......
Коментар
Коментар