Хима както винаги поведе борсата нагоре ,кои ще са във вторият ешалон .....на кои залагате?Аз мисля Свилоза ,Трейс,Сирма,двете банки,ЧЕЗ.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Ами..., днес май натам клоним... И "батко" като "чичо"..., никито и той заора в пода...дано се намерят завалии да ги излъжете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеСуджуци (y), Костлани, пързалки, дядо Коледа (y), Димитровден, тапети,(y) ....дано се намерят завалии да ги излъжете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеПонеже ви вълнува... по-принцип съм оптимист! Но след уроците в живота..., добре е човек да бъде... реалист.
п.п. На 20 и..., на всички морето им е до колене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Ти нали беше мечка и гледаше мача от страни?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеКак сте бре, бичетаааа .... ?! РЪсте ли портоФела...?Софикс яко лупка... мечата дупка...
Браво!
Добре че е флагмана..., че чичака нещо не моЕ подпира вече...)))))))))))))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеГолям оптимизъм е настанал;- някакън ентусиаст през бенча се насрал да прави портфейл от по 10 до 25 бр/акц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GorssВ тоя сняг къде я намери тази мечка.......виж с разгонени бикове пълно.Нямаше избор, сама падна в капана. не я карах да скача вътре насила, ама на ... скочи
Мир на душата и на на хартията. Да не е била твойта !?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеВерно си заспал ника не ти е случаен
Човека не спекулира а цитира статия където не пише че КУРсът е определен
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВече бутнах една мечка... присви ме леко сърцето, като я видях просната ... човещинка. ... ама такава е играта, който го е страх... не ходи в гората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агрес-бикще ги бием ли днес?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар