If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та за кеша,мислих че Батя ще коментира също...още идеи от мен.
Софарма парите ще дойдат отвън според мен има шанс Ромфарм да си купят нещо от пазара за едното вече ти писах между редовете но ти не му обърна внимание,за другото няма да пишат за да не ме “бият” някаде...а третото което е най малко вероятно Ромфарм да влезнат мощно в Градус.
Престави си ако чичо го изпреварят за пакета на Софарма купона ще е пълен...
Чез по моята логика ще има търгово през лятото най късно цената няма значение...много кеш ще дойде от там на бфб. Жалко че ПИБ се провали иначе и от там щеше да се влее много пара.
Градус и другото са с предварително осигурен външен кеш. И само лаладжиите от форума ще освобождават малко пари...но те са.малко по мой сметки.
Затягай колана да няма излитане за празника на детето
Софарма парите ще дойдат отвън според мен има шанс Ромфарм да си купят нещо от пазара за едното вече ти писах между редовете но ти не му обърна внимание,за другото няма да пишат за да не ме “бият” някаде...а третото което е най малко вероятно Ромфарм да влезнат мощно в Градус.
Чез по моята логика ще има търгово през лятото най късно цената няма значение...много кеш ще дойде от там на бфб.
Жалко че ПИБ се провали иначе и от там щеше да се влее много пара.
Градус и другото са с предварително осигурен външен кеш. И само лаладжиите от форума ще освобождават малко пари...но те са.малко по мой сметки.
а защо за празника на детето, а не на празника на труда?
като се прибереш у вас, ако искаш и по надуваеми жени си падай .............. никой не го интересува това
харесва ми това, че си помислил върху това което ти писах и си приел моите доводи, а твоите си ги забравил
успех на всички фронтове .............. включително и с куклите, но не прекалявай
Чез по моята логика ще има търгово през лятото най късно цената няма значение...много кеш ще дойде от там на бфб.
Жалко че ПИБ се провали иначе и от там щеше да се влее много пара.
То пари има ПРЕЕЕдостатъчно в спестявания, проблемът е в доверието в БФБ и финансовата неграмотност на голяма част от хората в държавата...
Точно, населението има предостатъчно пари, но тукашните компании не заслужават доверие в по-голямата си част. Допреди няколко години думата дивидент беше почти непозната у нас. Сега е малко оп-използвана, но все още сме далеко от цивилизования свят. У нас не е нередно печалбата да се източва от мажоритаря чрез други дружества, а акционерите да духат супата.
Коментар