Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Добре де,продавай не се иба..й!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Добре де,продавай не се иба..й!!!!
Иска му се някой друг да продаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеРали ще има ама не на БФБ
За тук пригответе ските...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
Апа аз ,ама такива шматароци като вас
Нали знаеш ,за да печели един,друг трябва да загуби
Бфб ми е като slow motion на мен,на други ,много по-сложни пазари се подвизавам.
Но имах 2 дена свободни и разгледах Софикс и някой акции
Кажи кога ще си зает, та да се върнем ние на "business as usual "
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Едно оообиране преди него вече превали ....... нали трябва и да има хора да гонят влака
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Не бързай като пале пред майка си.
Всяко нещо с времето си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеКурти, да не те е захапала акулата от аватара ти?
Нали знаеш ,за да печели един,друг трябва да загуби
Бфб ми е като slow motion на мен,на други ,много по-сложни пазари се подвизавам.
Но имах 2 дена свободни и разгледах Софикс и някой акцииLast edited by kurta007; 25.10.2018, 16:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бач Кире,какво стана ? Нали щеше да има панчески разпродажби и да идем на 500 днес ?
600 го реджектват за 2 път,та да не скъсат синджира нагоре (хем бая масовик е продал на дъното)
ти за retracement чувал ли си??
Аз дадох target 500 до края на годината.. Не Киро
Коментар
-
Бач Кире,какво стана ? Нали щеше да има панчески разпродажби и да идем на 500 днес ?
600 го реджектват за 2 път,та да не скъсат синджира нагоре (хем бая масовик е продал на дъното)
Всяко нещо с времето си.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Може ли да ми покажеш къде съм писал тези неща за 500, които твърдиш..Кризата идва бавно и методично..В следващите 3-4 години специално от БФБ не очаквам нищо освен дивиденти..При криза навън ще подмине 500 .Ако очакваш рали питай БХ и Черешко те искат ли го..
Вие на това ли се кефите, че още не е паднало на 500
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЛЕЛЕЕЕ..БИЧИ ПАЗАР на БФБ..Може ама в някое друго измерение и не гогато управляват БХ, ШИШИ и ЧЕРЕШОВИ.. И какъв ще да е този импулс..От 600да стасне 620 ли.. Може..можеее
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар