Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
И кой е виновен ,че ги направиха такива?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Аз не видях във въпросната наредба да се споменава за Софикс дружества.
Вероятно източника е подвел авторите на статията ,а и те не са си направили труда да прочетат наредбата.
Иначе както се изрази 1 колега преди няколко дена за въпросната наредба - комисарите от КФН за пореден път убиват малкия ни капиталов пазар.Last edited by vale1; 28.11.2018, 23:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТо пък едни бикове умрели! Едно време какви бикове имаше само
Last edited by Grosss; 28.11.2018, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не от "вчера", ама не и за "утре" - си се случват нещата!
По важно пак е от де иде шума и де го "изповеднико"
Ако не се покаем пред изповедник, ще дойде проповедникът с пушката!
Редактирам се!
Проповедникът идва с картечница.Last edited by nachev; 28.11.2018, 16:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Не съм ти проверявал твърдението за набълбукването, но никога не съм имал повод да проявявам съмнение.
Споделям, поради факта че преди време, всъщност беше доста скоро, Ники5 беше изказал едно мнение, че водещи в момента са кредитните пазари, оттам ще дойдат потенциално аргументите и обстоятелствата, които ще определят оперативните, а вероятно и средносрочните развития.
Е, той не се изрази със същите думи - знаете го Ники, така че се получи някакъв творчески микс от твърдения, разбрал/неразбрал, творчески интерпретации
Трупане на облигации на точно тези страни в точно този момент на първо четене изненадва, дори може да шокира някого.
Поразмислих и решавам да не се шокирам, засега.
Четенето на този форум и на темата в частност, създава ярко впечатление у непосветения, че това пространство се обитава от поне две породи, но и двете представляващи пълни идиоти, поне що се отнася до твърдението на обратната половина.
Аз не мисля, че сред колегите има идиоти.
Просто не разполагаме с необходима и важна информация.
В момента трескаво се обмислят важни глобални ходове. Субективно и неангажиращо го твърдя.
Има натиск, прокарване на интереси, лобизъм, боричкания. Смятат много!
Няма съмнение, всъщност всички са убедени, че ако не ес предприеме нищо, ще има яко: Дъ хорс уент то дъ ривър. Епизод 234
Не знам къде ще оди коньот, може ли да бъде спрян и за чия сметка!
Странно, размислите в тази посока провокира един филм: "Изповяданите", споменах го скоро ...
Поздрави!
Не от "вчера", ама не и за "утре" - си се случват нещата!
По важно пак е от де иде шума и де го "изповеднико"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Гледам, че са се набълбукали с облигации на Италия, Испания, Португалия, Мексико и Индонезия... Яко
Споделям, поради факта че преди време, всъщност беше доста скоро, Ники5 беше изказал едно мнение, че водещи в момента са кредитните пазари, оттам ще дойдат потенциално аргументите и обстоятелствата, които ще определят оперативните, а вероятно и средносрочните развития.
Е, той не се изрази със същите думи - знаете го Ники, така че се получи някакъв творчески микс от твърдения, разбрал/неразбрал, творчески интерпретации
Трупане на облигации на точно тези страни в точно този момент на първо четене изненадва, дори може да шокира някого.
Поразмислих и решавам да не се шокирам, засега.
Четенето на този форум и на темата в частност, създава ярко впечатление у непосветения, че това пространство се обитава от поне две породи, но и двете представляващи пълни идиоти, поне що се отнася до твърдението на обратната половина.
Аз не мисля, че сред колегите има идиоти.
Просто не разполагаме с необходима и важна информация.
В момента трескаво се обмислят важни глобални ходове. Субективно и неангажиращо го твърдя.
Има натиск, прокарване на интереси, лобизъм, боричкания. Смятат много!
Няма съмнение, всъщност всички са убедени, че ако не ес предприеме нищо, ще има яко: Дъ хорс уент то дъ ривър. Епизод 234
Не знам къде ще оди коньот, може ли да бъде спрян и за чия сметка!
Странно, размислите в тази посока провокира един филм: "Изповяданите", споменах го скоро ...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
само облигациите от Мексико и Индонезия са значително повече от инвестициите в БФБ ... как искаме да развиваме българския капиталов пазар ?!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Гледам, че са се набълбукали с облигации на Италия, Испания, Португалия, Мексико и Индонезия... Яко
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
Коментар