If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въпреки че спихна ръста на холда, пак софикс проби 600 пункта на финала
SOFIX 600,40 +2.45%
Верно ли ? Ти да видиш...а аз си мислех че още 4-5 месеца ще се пълцика до 620... Казвах ви сутринта, че е ден да се погонят мечета, но не вярвах прекалено, че ще стане След още 2-3 такива сесии, Кирето ще може да напише - Ъп 1000
И аз не знам защо го правят (а и не ме интересува, отдавна съм ги зачертал с дебелия маркер)... Никого не могат да заблудят. Отвън пари няма да влязат. За вътрешна употреба е всичко. Пенсионните фондове да внимават къде насочват парите ни!
Ако трябва да сме честни пенсионните ни фондове въобще не трябва да насочват пари към БФБ. Пиша го това въпреки, че е против интереса ми, но тъжната констатация е тази. А чужди инвеститори, че няма няма, няма и да дойдат на пародийната ни борса !
Хайде замисли се защо ? Една компания със смешен оборот вдига индекса с толкова много !
Преди три месеца обявих рали на западния фронт , отскок на умрелата котка до 615 пункта на Софикс/ 5% върху 585% ,толкова го изчисли Полки и най много качваща се акция /ии ЕУБГ , Света София , Етропал , холдинг Варна, Нов век и т.н....да не цитирам тексим ,галата,велграф ...
Накрая на тримесечието все пак познах....
Да видим дали ще позная спада до поне 500 след отчетите през май.....
Според мен днес някой или обърка или показа докъде ще ходи ластика......от финланците или Бъдеще в ЕУБГ...?
Днешния цирк показва и доказва, че това не е борса, а пародия на борса !
И аз не знам защо го правят (а и не ме интересува, отдавна съм ги зачертал с дебелия маркер)... Никого не могат да заблудят. Отвън пари няма да влязат. За вътрешна употреба е всичко. Пенсионните фондове да внимават къде насочват парите ни!
Коментар