Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДругари тролове на комунистическата шайка, като сме толкова добре с икономиката защо сме най- бедни в ЕС, най корумпирани и с най- лоша демография..Защо БФБ все пада и инвестиции няма..Да не би защото много хубаво крадете и имате големи апартаменти на ниски цени..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтересно ми е как ще си сменят никовете троловете на крадливите комунисти след като падне крадливата шайка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеКак е положението?... с крана .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтересно ми е как ще си сменят никовете троловете на крадливите комунисти след като падне крадливата шайка..
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДругари тролове на комунистическата шайка, като сме толкова добре с икономиката защо сме най- бедни в ЕС, най корумпирани и с най- лоша демография..Защо БФБ все пада и инвестиции няма..Да не би защото много хубаво крадете и имате големи апартаменти на ниски цени..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВ клинична смърт: НСИ потвърди страшната прогноза на ЦРУ за България! Само за година населението ни е намаляло с 49 995 души, стана ясно от данните на Института
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/v-klinic...ews668060.html( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не знам Президентът какво ще направи, но Кирето ще ни залива 3 дни с контра.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБили ,недей пиши такива неща щото резидента радев ще се сърдиПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеБили ,недей пиши такива неща щото резидента радев ще се сърди
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар