Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Ами ти явно гледаш негъра и по него се равняваш..Може то зависи от чипа..То не е само гърка е по- добре, ама ние все с тези мекерета сме най- зле..Това за мерака е според народа..Я мамалигата как ни задминаха и изфучаха..Сега ще изфучат и Албания - иди да видиш как е там..Абе на роба все друг му е крив и на друг чака да го оправи..Значи викаш ти си доволен как живее народа ти..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеhttps://www.bloombergtv.bg/biznes-st...hnite-kompanii
Поздравления за смелото говорене в ефир. Отдавна не помня интервю с такъв позитивизъм.
Да си пожелем да е прав. Много време стана влачене по корем, а знаем, че добрите и лошите периоди никога не са безкрайни - винаги се редуват..
Наистина доста точно представя ситуацията и очакванията на БФБ в момента и напълно съвпадат и с моите виждания .
Естествено от позицията си на профи трейдър пречупва очакванията си според интересите на ИП.
С интерес ще погледна бюлетина на Елана този месец .
Иначе критикува пенс.фондове ,но и повечето ДФ, макар и да са доста по - малки следват политиката на ПФ относно БФБ за съжаление.
Надявам се и аз позитивизма му да е основателен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
А тук както винаги народа .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Кога не е било мизерия, та и курбан ли искаш да ти колят?
Ти май се упущил от де си тръгнал;- на гърка гьола през крив макарон - де го гледаш по нашия?
За мерата ти думам и да не прескачаш,- меракът е за всеки, но не и за тоз де и знае!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОттатък биковете полудяха, айде и тук по-смело!
Та там да видим дали не е мечи капан
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко Хима даде 6+ стотинки и чичо Оги каже някоя блага дума в петък, има добър шанс според мен.
на чичо Оги думите не знам, по-скоро от Ачийв съвсем скоро ще има новини...Last edited by tony1975; 04.06.2019, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОттатък биковете полудяха, айде и тук по-смело!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАтина предоставя безплатна почивка за социално слаби гърци
http://bnr.bg/post/101127747/atina-p...wtAEpByG54BI74
А нас Пунтая Мара с Гърция ни плаши..
Съжалявам, но имаш нужда от "бастуни" на последък... дано не съм прав, но натам вървят ... де мине и дано!
Eвpoпeйcĸaтa ĸoмиcия в cpядa щe пyблиĸyвa cпeциaлeн дoĸлaд зa пoлoжeниeтo в гpъцĸaтa иĸoнoмиĸa и зa въздeйcтвиeтo въpxy нeгo нa пaĸeтa oт дъpжaвни пoмoщи зa нaceлeниeтo. B дoĸлaдa cтaвa дyмa зa "дyпĸa" oт 4,75 милиapдa eвpo в бюджeтa нa Гъpция зa двyгoдишния пepиoд 2019-2020 г., cъoбщи мecтният тeлeвизиoнния ĸaнaл Аntеnnа. Πpeдcтaвитeли нa ĸpeдитopитe пocoчвaт, чe "дyпĸaтa" e peзyлтaт oт мepĸитe, oбявeни нacĸopo oт пpeмиepa Aлeĸcиc Ципpac. https://money.bg/finance/ek-otkri-v-...mpaign=sidebar
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBsetrader, наистина се изисква смелост за оптимистично говорене. Особено във времена, когато всичко добро се заклеймява, като политически неприемлива реч. А си спомням как до скоро неприемлив беше езика на омразата. Времената се менят. Но аз напълно споделям възгледите от интервюто с ясното съзнание, че ще бъда обявен за трол. Времето ще покаже какво ще стане.
- 1 like
Коментар
Коментар