IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

2 години от върхът на 733 и аз мисля че доста време стържем по дъното и есента/зимата може да тръгнем нагоре но времето ще покаже. Лихвите продължават да са рекордно ниски и в близко бъдеще няма да се увеличават. Ако ни поканят в чакалнята за еврозоната със сигурност тръгваме към нови върхове.
    Стържете по дъното, щото вече сте се накупили, а няма на кой да продадете, Защото сте една една шепа спекуланти. За да продадете накупеното трябва да дойдат нови кандидат-милионери, - лошото е, че вече сте ги излъгали два-три пъти с горещия картоф и сега те са тези с кеша, които ви гледат сеира, а не вие тях. Нови върхове....обаче в избушването.. са по-възможни като следствие
    нови върхове - хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Уникално евтини пари и чудесни отчети от компаниите - който не подобрява поне запазва резултата... какво да иска човек повече!?!? Хайде дано Септември обърнем вече, че аман!!!
      2 години от върхът на 733 и аз мисля че доста време стържем по дъното и есента/зимата може да тръгнем нагоре но времето ще покаже. Лихвите продължават да са рекордно ниски и в близко бъдеще няма да се увеличават. Ако ни поканят в чакалнята за еврозоната със сигурност тръгваме към нови върхове.

Коментар

• Уникално евтини пари и чудесни отчети от компаниите - който не подобрява поне запазва резултата... какво да иска човек повече!?!? Хайде дано Септември обърнем вече, че аман!!!

Коментар

• Песимизмът при бизнеса най-силен от 2016 г. насам. Показателят за бизнес климата в България през август се е свил рязко до най-ниското си ниво от ноември 2016 г. насам, показват данните на НСИ, разпространени в четвъртък. Това стана в същия ден, в който Евростат съобщи за внезапно рязко повишаване на бизнес доверието в страните от еврозоната, което прекъсна няколкомесечната поредица от негативни данни, сочещи, че се задава рецесия.

У нас общият показател на бизнес климата намалява през август с 3,1 пункта в сравнение с юли. Това засяга в различна степен промишлеността, строителството, търговията на дребно и услугите, като общото е, че навсякъде мениджърите в тези дейности са обхванати от несигурност в бъдещето.

В промишлеността например спадът на индекса е само с 0,8 пункта, като за първи път от много време насам несигурната икономическа среда тревожи повече мениджърите, отколкото традиционните затруднения, свързани с недостига на работна сила.

Най-силен е спадът в индекса в строителството - с 5,1 пункта. Освен че трудно намират квалифицирана работна ръка и имат затруднения, свързани с голямата конкуренция в бранша, строителните предприемачи се опасяват най-много от несигурната икономическа среда и от евентуален спад в търсенето.

Още от статията на 24 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            Кой кеш ловиш,чуждият ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнение

Мисля, че Софикс е на изкуствено дишане. Дано да греша.
              Но мисля да внимавам със заигравките занапред.
              Мисля, че Софкa е "живо положение". Дано НЕ греша.
              НЕ мисля да внимавам със заигравките занапред ..... най-хубавото предстои...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Това клипче важи и за БФБ-ту.
                https://www.youtube.com/watch?v=KV5QlSgq7lg

Коментар

Мисля, че Софикс е на изкуствено дишане. Дано да греша.
                  Но мисля да внимавам със заигравките занапред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А имаш ли го ? Или нито кеш, нито хартии, а само празни приказки тук !
                    I love cash cash cash

Коментар

• Интересно, води към някои изводи...аз лично мислех че нивото на четящите инвестора (предполага се и инвестиращи на бфб) е малко по високо...

Одобрявате ли решението на Фед за намаляване на лихвите

Решението - да, но не и посланието на пресконференцията.
                      8%

Не, защото икономиката все още расте стабилно.
                      13%

Не, защото Фед се поддаде на политически натиск.
                      42%

Да, защото трябва да се действа превантивно.
                      18%

Нямам мнение.
                      19%

Общо гласували: 758

Коментар

А имаш ли го ? Или нито кеш, нито хартии, а само празни приказки тук !

Коментар

• I love cash

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Какво толкова ви изненадва ,ясно се вижда ,че има продавач или някой има зор или просто не му харесва какво става на вън.
                            Вижда се че и кеша намалява все повече и все по трудно ще има подкрепи по позициите
                            Ножицата ще става все по голяма
                            Това ние с теб го видяхме преди година и колко хубаво е сега да гледаме мача с кеш в банката.Какво задоволство и кеф е това усещане а когато дойде времето ще пазарим яко,защото парата е в ръцете ни а не в артии

Коментар

• The developed world is on the brink of a financial, economic, social and political crisis

Коментар

• Какво толкова ви изненадва ,ясно се вижда ,че има продавач или някой има зор или просто не му харесва какво става на вън.
                                Вижда се че и кеша намалява все повече и все по трудно ще има подкрепи по позициите
                                Ножицата ще става все по голяма

Коментар

Working...
                                X