IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krakatau

Каква надежда бе окун.
    Тез селтаци са толко елеменратни, че могат да се предвидят.
    За теб и мен може да е така,но за мнозина не е и според тях ние сме тия дето подкопаваме борсата с приказки.Всъщност ние просто си пазим парите и реагираме по-навреме а навниците си ги губят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Тони, хайде сега да обясниш на форумците какво общо има това, което си пуснал с борсовата търговия! Почвате да се излагате бе, пичове! То всички искаме пазара да се качва, ама това вашето даже не знам как точно да го коментирам. Аз такъв подход за първи път виждам
      Хихихи.Нали знаеш надеждата умира последна .

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Сетих се да питам за представителя на оптимистите, дето остана съвсем без козове. Да се е мяркал наскоро във форума? Че се сетих как преди две години спорихме на около Софикс 720 накъде ще отива борсата. Не го виждам вече тук, да би и той да се е отказал от инвестирането?
        Той фалира.Умните му взеха козовете .

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

не се сърдя и гледам да внимавам с коментарите...
          Колкото до БФБ ще тръгне няма къде да ходи - водещите компании са на старт, чакаме да видим само какво ще дръпне спусъка...
          Аз съм в акции и допълвам с дивиденти...

Успех на всички!
          Спусъкът е годината на софарма

Коментар

Тони, не се сърди! Нямам за цел да те засегна. Просто подхода ти ми е странен
            не се сърдя и гледам да внимавам с коментарите...
            Колкото до БФБ ще тръгне няма къде да ходи - водещите компании са на старт, чакаме да видим само какво ще дръпне спусъка...
            Аз съм в акции и допълвам с дивиденти...

Успех на всички!

Коментар

• Тони, не се сърди! Нямам за цел да те засегна. Просто подхода ти ми е странен

Коментар

Тони, хайде сега да обясниш на форумците какво общо има това, което си пуснал с борсовата търговия! Почвате да се излагате бе, пичове! То всички искаме пазара да се качва, ама това вашето даже не знам как точно да го коментирам. Аз такъв подход за първи път виждам
                Изскочи ми във фийда и викам да го споделя, но когато ти напишеш повече от два реда е редно аз да замълча

Коментар

Е как за първи път. То е постоянно - с чичковите червенотиквеничковчета....
                  Последно виж, и как батката се е ушил в билборд-чето :cool

Коментар

• Тони, хайде сега да обясниш на форумците какво общо има това, което си пуснал с борсовата търговия! Почвате да се излагате бе, пичове! То всички искаме пазара да се качва, ама това вашето даже не знам как точно да го коментирам. Аз такъв подход за първи път виждам

Коментар

• Бик се качи на трибуните и нападна зрители по време на фестивал във Видререс в...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Старите кучета са с кеша в ръце.Артиите са в новобранците и наивниците.
                        Сетих се да питам за представителя на оптимистите, дето остана съвсем без козове. Да се е мяркал наскоро във форума? Че се сетих как преди две години спорихме на около Софикс 720 накъде ще отива борсата. Не го виждам вече тук, да би и той да се е отказал от инвестирането?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Сигурно ли е,че знаят?Защото следващата цедка е за тях - останалите вече са отписани без значение дали са продали или са се хванали за сламка!
                          Старите кучета са с кеша в ръце.Артиите са в новобранците и наивниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Супер!
                            На тези нива и аз мога да се замисля. При BREF, ATERA и AGR също мога да се замисля на по-ниски нива. Засега съм пас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение

Аз съм на 10% от долу на входа
                              Супер!
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• БХ може и да не подозира /и сигурно няма представа за какво служи и как функционира/, че имаме фондова борса!!! Може да попита МинФин, но той с две думи простичко ще го ориентира, че "пазарът на череши в Кюстендил е по-важен от БФБ" и темата завинаги ще бъде затворена за БХ!!!

Коментар

Working...
                                X