Доста трябваше да скролвам, за да я намеря темата за оптимизма. Какво калкулираме днес - новите избори в България, вторият опит за превземането на Киев? Какво пък толкова не знаем? Не че има обеми, ама нали чертахме пробиви някакви...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
22-та церемония по награждаване на брокерите, постигнали най-високи резултати през изминалата година беше официално открита от Мария Филипова – заместник-председател на Комисия за финансов надзор, Васил Големански – заместник-председател на СД на БФБ и доц. д-р Маню Моравенов – CEO на БФБ
За инвестиционен посредник, реализирал най-висок оборот на БФБ през 2022:
БенчМарк Финанс АД BenchMark Finance
За инвестиционен посредник, сключил най-много сделки на БФБ през 2022
Карол АД Karoll
За най-активен инвестиционен посредник на сегмент Premium на БФБ през 2022
Първа Финансова Брокерска Къща АД First Financial Brokerage House
Централна Кооперативна Банка беше отличена за най-активна банка-инвестиционен посредник през 2022
За емитент с най-значим принос за развитието на капиталовия пазар през изминалата година беше наградена Агрия Груп Холдинг АД
Darik Business Review беше отличенa за медия с най-значим принос за популяризирането на капиталовия пазар през 2022
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Щом така виждаш четричките, ок. Благодаря за мнението!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИ какво толкова има да се коментира тази графика?Това всеки един техничар с елементарни познания може да го начертае. Аз пък много се чудя, защо авторът не е ползвал индикатори. Всеки добър техничар използва поне 1-2 индикатора. Според мен дори и да пробие в посока нагоре движението няма да е голямо. Аз смятам, че индекса ще продължи да се движи надолу или ще консолидира.
Щом така виждаш четричките, ок. Благодаря за мнението!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМоята рисунка (не тази която си постнал) за която говорим ,....(надам се да си видял) в нея посочих няколко акцента, за хора които искат да разберат, а не за акордеонисти и елхари, които само себе си разбират.[/I][/B]
Щом аз не мога да разбера каква е идеята в конкретния чертеж ,какво остава за хората нямащи грам идея от ТА ?
Затова те питах ,за да стане ясно на всички,а не само на теб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
https://postimg.cc/mh7VmWnX
Аз също не мога да разбера какво има на тая графика и какво показва ?Може ли да обясниш?
Рисувай си на воля и не си мисли, че помагаш като посочваш твоето виждане по картинката!
То винаги маже да е последно за мига и да последва най различното за общоочакваното, което ще се отложи за ...
определен интервал на най слабата съпротива за реализацията му, -Цар Пазар- иска си износването
Моята рисунка (не тази която си постнал) за която говорим ,....(надам се да си видял) в нея посочих няколко акцента, за хора които искат да разберат, а не за акордеонисти и елхари, които само себе си разбират.Last edited by inta53; 12.01.2023, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа ти я припомня, около 21,12,22 е бях пуснал,- за нея акордеониста казва че не ставала -драсканица била...
-писах в тема | 21.12.2022, 19:58
И да започне чертежа на новата фигура..покажи му плевнята,- пък той той сам да и намери вратата
Аз също не мога да разбера какво има на тая графика и какво показва ?Може ли да обясниш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИнта, заставам зад думите си, че това е една драсканица и нищо повече. Интересно ми е, ако индекса смени посоката (в което съм почти сигурен) пак ли ще пуснеш тая драсканица и ще се хвалиш?... да сме живи и Здрави естествено!
Last edited by inta53; 12.01.2023, 19:45.
Коментар
-
Да ти я припомня, около 21,12,22 е бях пуснал,- за нея акордеониста казва че не ставала -драсканица била...
-писах в тема | 21.12.2022, 19:58
И да започне чертежа на новата фигура...покажи му плевнята,- пък той той сам да и намери врататаLast edited by inta53; 12.01.2023, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Toчно и аз това гледах.И Атера я показва грешно
Техничарюю ексдивидентите във времето са калкулираниии...
- 1 like
Коментар
Коментар