Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
А P/E, P/B, EV/EBITDA и т.н. ще ни свършат ли работа?На всички е ясно, че шокове /черни лебеди/ не може да се прогнозират.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУтре пада Путлер и пазарите излитат.. чертичкадижиите веднага ще измислят фигура, която са видели и тя е предсказала това рали
И обратното, лудия вади атомния арсенал и пазарите политат надолу.. чертичките пак ще се окажат прави.. Абе на всеки му беше ясно.. ето я фигурата от миналата седмица, това че вие не я видяхте..
Не ви ли омръзна да се занимавате с тия глупости!? Гърмяни зайци сте вече уж..На всички е ясно, че шокове /черни лебеди/ не може да се прогнозират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУтре пада Путлер и пазарите излитат.. чертичкадижиите веднага ще измислят фигура, която са видели и тя е предсказала това рали
И обратното, лудия вади атомния арсенал и пазарите политат надолу.. чертичките пак ще се окажат прави.. Абе на всеки му беше ясно.. ето я фигурата от миналата седмица, това че вие не я видяхте..
Не ви ли омръзна да се занимавате с тия глупости!? Гърмяни зайци сте вече уж..Прав ли съм, или да?
И второ ,и аз не разбирам как точно работи теорията за относителността в детайли,но не я отхвърлям като неработеща,нали?
Третия сегмент който искам да засегнае ,че това не са чертички,а сантимента и очакванията на участниците на пазара за близкото бъдеще на конкретната стока/акция изразени в графичен вид.
И четвърто и завършавам,ако питаш 10 ТА анализатора,ще ти кажат 10 различни мнения,същото както и с 10 ФА анализатори.И при едните и при другите има и плява и таланти.Last edited by petrg5s; 09.01.2023, 19:29.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Утре пада Путлер и пазарите излитат.. чертичкадижиите веднага ще измислят фигура, която са видели и тя е предсказала това рали
Не ви ли омръзна да се занимавате с тия глупости!? Гърмяни зайци сте вече уж..Last edited by Батя; 09.01.2023, 17:32.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОт ФБ
Моля технически войски да разтълкуват чертичките
- 1 like
Коментар
-
И какво толкова има да се коментира тази графика?Това всеки един техничар с елементарни познания може да го начертае. Аз пък много се чудя, защо авторът не е ползвал индикатори. Всеки добър техничар използва поне 1-2 индикатора. Според мен дори и да пробие в посока нагоре движението няма да е голямо. Аз смятам, че индекса ще продължи да се движи надолу или ще консолидира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОт ФБ
Моля технически войски да разтълкуват чертичките
Първата пълна търговска седмица на 2023 г. почва, слънчево е навън, сега остава и оптимизмът да ни завладее
- 4 Харесвания
Коментар
-
Последна анкета и почвам да обработвам данните
Портфейл на Форума 2022
Доверие в мажоритарите 1Q 2023 и временен резултат
Пазарен ветропоказател 4Q 2022 резултат
Очаквания за основните български акции 4Q 2022 резултатМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЗа много години!
Надявам се мечката да се постарае повече през тази година и да свали индекса поне с 10%
Ами ха да видим пък дали бикът няма да се постарае повече и да вдигне индекса с поне 10%
Бюджетният дефицит за 2022 г. достига 2,9% от прогнозния БВП
Ако прогнозата на финансовото министерство бъде потвърдена, страната все още изпълнява изискванията за влизане в еврозоната
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЗа много години!
Надявам се мечката да се постарае повече през тази година и да свали индекса поне с 10%
следващия профил направо Злодеида се пиши
Остава да видим какъв е жанра,
дали ще е хепиенд или ще е хорър
Коментар
Коментар