Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Ами те бъдещите пенсионери, се изнесоха зад граница, и сега останаха само действащи
Масово се вкарва работна ръка от Украйна и от къде ли не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не съм запознат с детайли, но защо всички говорят, че ще започне да се вадят пари? Уравнението според мен е следното:
постъпващи вноски от бъдещи пенсионери - /минус/ изплащане на вече такива
В този вариант, аз съм убеден, че салдото отново ще е положително и кеш ще влиза повече отколкот излиза. Къде бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Ами те бъдещите пенсионери, се изнесоха зад граница, и сега останаха само действащи
Масово се вкарва работна ръка от Украйна и от къде ли не!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Не съм запознат с детайли, но защо всички говорят, че ще започне да се вадят пари? Уравнението според мен е следното:
В този вариант, аз съм убеден, че салдото отново ще е положително. Къде бъркам?
Масово се вкарва работна ръка от Украйна и от къде ли не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕто и потвърждението...
Съобщение по чл. 148б от ЗППЦК. В „М+С Хидравлик“ АД постъпи уведомление от ПОД Алианц България за разкриване на дялово участие. След разпореждане с акции, общото дялово участие в капитала на „М+С Хидравлик“ АД на пенсионните фондове, управлявани от ПОД Алианц България, се променя от 5,38% на 4,75%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
едно време беше голяма радост когато пенсиите крепяха пазара и купуваха ...... идват времена когато палачинката се обръща ....... от преди десетина година е ясно, че от 2020-2021 пенсиите ще започнат да изваждат пари от пазара за да могат да започнат да посрещат първите"задължения"
В този вариант, аз съм убеден, че салдото отново ще е положително и кеш ще влиза повече отколкот излиза. Къде бъркам?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Мдаа, намалили са дела на акциите в порфейлите си. Въпросът е докъде смятат да го правят? Едва ли искат да останат с 0% акции. Към момента държат около 23-24% при миналогодишни около 27 - 28% ми се върти.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕто и потвърждението...
Съобщение по чл. 148б от ЗППЦК. В „М+С Хидравлик“ АД постъпи уведомление от ПОД Алианц България за разкриване на дялово участие. След разпореждане с акции, общото дялово участие в капитала на „М+С Хидравлик“ АД на пенсионните фондове, управлявани от ПОД Алианц България, се променя от 5,38% на 4,75%.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ето и потвърждението...
Съобщение по чл. 148б от ЗППЦК. В „М+С Хидравлик“ АД постъпи уведомление от ПОД Алианц България за разкриване на дялово участие. След разпореждане с акции, общото дялово участие в капитала на „М+С Хидравлик“ АД на пенсионните фондове, управлявани от ПОД Алианц България, се променя от 5,38% на 4,75%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
С нормален и прозрачен пазар с много участници !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Е и ,как тогава ще се разбие монопола на пирамидата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нали са наясно, че това няма как да се случи ! Фондовете все пак имат ограничения в какво и колко да инвестират !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Един фонд като Алиянц може да изкупи цялата Фарма и да и намери нов собственик а те се оставят да ги търмъчат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Рабирам но глупаво е да си мислят че един автобус спекуланти ще купят и една десета от това....по добре да побутнат цените нагоре и там да се мъчат да редуцират портфейла
Коментар
Коментар