IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
    Всъщност в думите на petyob има логика. Може би това е идеята, да има милиончета за шорт фонда. На бфб бе всичко е каквото изглежда. По-старите, които от толкова време сте тук, трябва да сте го разбрали вече. Или просто така е удобно, да има паника...
    Такава стратегия се очертава след Нова година .За да изкарат някой лев ще играят накъсо, иначе ако сега ги хвърли на пазара в директна продажба
    ще им вземат стотинки и пак няма да могат да ги продадат на 100%.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
      Всъщност в думите на petyob има логика. Може би това е идеята, да има милиончета за шорт фонда. На бфб бе всичко е каквото изглежда. По-старите, които от толкова време сте тук, трябва да сте го разбрали вече. Или просто така е удобно, да има паника...
      Дребните каквито сме всички ние, е може би не абсолютно всички, никой не се интересува от нашето съществуване и дали има паника.

Коментар

• Всъщност в думите на petyob има логика. Може би това е идеята, да има милиончета за шорт фонда. На бфб бе всичко е каквото изглежда. По-старите, които от толкова време сте тук, трябва да сте го разбрали вече. Или просто така е удобно, да има паника...
        Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• В такова време на затишие пред буря не бих купувал.Бурята ще е толкова голяма,че ще отвее много народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
            Тези дни е за купуване според мен. Когато нещата изглеждат най-зле, тогава е време за купуване. Има позиции, които са яко на промоция, но след като напълня от всичко дето съм планирал ще доложа кои са
            и ще се набуташ

Коментар

• Тези дни е за купуване според мен. Когато нещата изглеждат най-зле, тогава е време за купуване. Има позиции, които са яко на промоция, но след като напълня от всичко дето съм планирал ще доложа кои са

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                Абе и аз съм яко вътре, ама що не си купите Софарма Имоти, Елана Агрокредит, ФНИБ, АТЕРА и Градус и не цоцате дивиденти 2-3 години докато нещата се оправят. Ще има дискаунт. Дивидентът поне смекчава болката от виртуалната загуба. Аз от 2 години купувам и не съм продал нищо до сега. Може да се каже, че съм дългосрочен. И това ми беше идеята като влязох преди 2 години. С дивидента се трае загубата.
                Така не е интересно, друго си е да търкаш талончета и да си визуализираш Доверие на 10, Трейс на 20, а най-мокрите сънища даже не ги споменавам

Коментар

• Абе и аз съм яко вътре, ама що не си купите Софарма Имоти, Елана Агрокредит, ФНИБ, АТЕРА и Градус и не цоцате дивиденти 2-3 години докато нещата се оправят. Ще има дискаунт. Дивидентът поне смекчава болката от виртуалната загуба. Аз от 2 години купувам и не съм продал нищо до сега. Може да се каже, че съм дългосрочен. И това ми беше идеята като влязох преди 2 години. С дивидента се трае загубата.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                    Ох, Монти. и още 20 години да си на този пазар ще стигнеш до нивото на добър дребен спекулант, на дейтрейдинг. Точно с мойта схема(уговорка) описвам как ПФ-то няма да запише загуби, а с там , амо приход от лихва. Иначе, по твойта версия, загубите са големи в деня на излизането от ЕТФа
                    Значи аз предрекох излизането на ПФ още през пролетта на 2017 г след като се провали мисия Лондон , като го притиснаха Никиту да излизат и да не прецаква един ПФ с друг ,той измисли кошницата и забави бягането , какво държи Алианц след като в Софикс той има две три акции с който е участвал ,другите ги изхвърлиха ако излезе ще гледаш истинско продаване , не като Доверие което ще маже с месеци.....

Коментар

• Ох, Монти. и още 20 години да си на този пазар ще стигнеш до нивото на добър дребен спекулант, на дейтрейдинг. Точно с мойта схема(уговорка) описвам как ПФ-то няма да запише загуби, а само приход от лихва. Иначе, по твойта версия, загубите са големи в деня на излизането от ЕТФа

Коментар

Нене, Пенсиите си ги искат, след това те могат да се разпореждат с тях, да ги залагат срещу лихва(КФКто ще е доволно те да захлебят с малко лихва в тези времена). В един момент(предполагам са се разбрали вече кога и как) ще стане обратното
                        Забравяш парите ..... това е картел . ПФ влезнаха с пари и акции ,те нямат право да ги залагат и дават под наем законно собствените си финансови инструменти ,......на други субекти.
                        Ако го направят и ги хванат ,при огромна загуба ще из вземат лиценза....

На фондовата борса през 2016 Никиту си купи всичките акции за фонда на Фондовата борса .....на астрономически цени .Сега ще върне акциите на мижави цени...Не забравяй че ХИМ фондовете не участваха и печелеха от продажба на поне 4 акции
                        Last edited by Монти; 03.12.2019, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Кое е законно , че дългия преостъпва акции на късия да свали дяловете на дългия и после си ги прибира пък да качи акциите на късия ......и единия губи а може двамата . Този който губи съди до дупка.....
                          Нене, Пенсиите си ги искат, след това те могат да се разпореждат с тях, да ги залагат срещу лихва(КФКто ще е доволно те да захлебят с малко лихва в тези времена). В един момент(предполагам са се разбрали вече кога и как) ще стане обратното

Коментар

В случая аз няма значение от кои съм ... А за какво точно ще ги опънат КФКто? Това са си законни сделки, "късия" фонд нали и той ще е законен ? Точно така ще имат "пълен комплект" софикс
                            Кое е законно , че дългия преостъпва акции на късия да свали дяловете на дългия и после си ги прибира пък да качи акциите на късия ......и единия губи а може двамата . Този който губи съди до дупка.....

Коментар

• Чичо ви си прибира борчовете и ще разпродаде при нужда чуждите за да си посрещне своите при най малката хрумка експатска!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти си от дългите и искаш дългите да победят....ами купувай.
                                Иначе ако го направят КФН ще им опънат шортите за манипулация на маркета....толкова явно нещо даже и Никиту няма да направи...Нали ако излезе наяве ,ще бъдат съдени до дупка и Осъдени.
                                Иначе късите като излезнат на маркета ще свалят фонда с поне още 20% и другото никой от Пенсиите нямат пълен комплект софикс.....така че не става ,аз също го мислех....
                                В случая аз няма значение от кои съм ... А за какво точно ще ги опънат КФНто? Това са си законни сделки, "късия" фонд нали и той ще е законен ? Точно така ще имат "пълен комплект" софикс
                                Last edited by petyob; 03.12.2019, 19:55.

Коментар

Working...
                                X