Добре, а някой ще каже ли какви позиции има - от тези, дето много печелят ми е интересно, другите са лузъри като мен и са ми безсмислени като неудачници
Ето, аз имам че разпределение на средна около 240 кинта - на загуба съм, но държа и ще държа още мнооооого. Пък и ще добавям полека-лека - това е акцията, която съм преценил, че ще пазя за децата си - не вярвам, че някъде другаде има по-голям фундамент от там, въпреки разните Тикви и прочие герберасти. Спекулирах през годината и с трейдинга на Мумията - пак неуспешно, акцията ще бъде продадена скоро, само да мине 6-цата, ако я мине, че на толкова е купена. Не се оплаквам, поемам си загубата и продължавам напреТ. От щатските ми акции (основно KHC) съм доволен от спекулката си тази година, както и от златцето и имотята, ма те са друга бира, тук нали си лафим за големите печалби на падащия пазар, наречен БФБ.
Та интересно ми е къде спечелихте тази годинаи как го преценихте да влезете точно тогава, как да се доверите на точно тези мажоритари, сложихте ли си стопове и т.н., както и какво държите в момента и защо. Естествено, никой не е длъжен да отговаря, но нали е форум, аз да си питам, уж дискусия да стане, че само с НАЙ, уха, ибре-добре и яко съм на плюс или тук е кочина, бегайте да бегаме, не даваме никаква реална полезна обратна на останалите. Пак казвам - не че някой е длъжен да го прави, но все пак - дали ще отделиш 10 минути, за да напишеш ферман с размисли и страсти за живота, в който лузърите губят, щото са лузъри в мисленото си, а умните и красивите печелят, щот са готЕни и пеКани, или ще драсни какво и как виждаш и ще шибнеш едно Не е препоръкЪ, е все тая като време, нали
не е препоръкЪ

Та интересно ми е къде спечелихте тази годинаи как го преценихте да влезете точно тогава, как да се доверите на точно тези мажоритари, сложихте ли си стопове и т.н., както и какво държите в момента и защо. Естествено, никой не е длъжен да отговаря, но нали е форум, аз да си питам, уж дискусия да стане, че само с НАЙ, уха, ибре-добре и яко съм на плюс или тук е кочина, бегайте да бегаме, не даваме никаква реална полезна обратна на останалите. Пак казвам - не че някой е длъжен да го прави, но все пак - дали ще отделиш 10 минути, за да напишеш ферман с размисли и страсти за живота, в който лузърите губят, щото са лузъри в мисленото си, а умните и красивите печелят, щот са готЕни и пеКани, или ще драсни какво и как виждаш и ще шибнеш едно Не е препоръкЪ, е все тая като време, нали

не е препоръкЪ
Коментар