If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно с какво смятат да впечатлят инвеститорите,за да привлекат необходимия капитал......
Това е много добър въпрос предвид при какви съотношения се търгуват други банки с бг мажовци . Според мен ще има да се обещава доста, за да се защити проекта за ППП. Интеерсно ще е също така кои ПФ ще се включат при според мен много по-лошите коефициенти тук. Аз лично ще си извадя изводи от тези техни действия.
Всъщност България и Унгария са единствените държави с население под 10 милиона. Ако класацията е на глава на на населението сме втори. Интересното в случая е че независимо от демографския колапс и определено голяма миграция и то засмукването на запад на високо образовани млади хора и цели семейства . Зад нас са технологични лидери и то с много по - големи възможности и население като Германия и Япония.
няколко неща, които правят впечатление:
1. Стабилното присъствие на Унгария още преди времето на Ерньо Рубик и досега!
2. Русия е безапелационна, преди да дойде криворазбраната демокрация. После мозъците "изтичат" на други места
3. Слабото място на Полша, въпреки огромното население спрямо други славянски държави и въпреки 'полска лог. школа'
4. Ние сме в десятката, което трябва да се отбележи като добро постижение на фона на другите сили.
Коментар