IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Не знам при вас как е, но обичам това чувство, когато с нетърпение очаквам следващата работна седмица. Мисля си, че ще е интересно.
    Ако си с правилните картони,ще ти е интерсно,ако не си,ще ти е нервнотъжноинтересно!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Не знам при вас как е, но обичам това чувство, когато с нетърпение очаквам следващата работна седмица. Мисля си, че ще е интересно.
      +1

Коментар

• Не знам при вас как е, но обичам това чувство, когато с нетърпение очаквам следващата работна седмица. Мисля си, че ще е интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Интересно с какво смятат да впечатлят инвеститорите,за да привлекат необходимия капитал......
          Да и аз се чудя каква залъгалка могат да предложат, но още от сега очаквам надута цена
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

първо - необходимият капитал може да не непременно и достъчен
            второ - инвеститорите не могат да се впечатлят от нищо там
            Кой ти дава?

Коментар

Интересно с какво смятат да впечатлят инвеститорите,за да привлекат необходимия капитал......
              първо - необходимият капитал може да не непременно и достъчен
              второ - инвеститорите не могат да се впечатлят от нищо там
              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Това е много добър въпрос предвид при какви съотношения се търгуват други банки с бг мажовци . Според мен ще има да се обещава доста, за да се защити проекта за ППП. Интеерсно ще е също така кои ПФ ще се включат при според мен много по-лошите коефициенти тук. Аз лично ще си извадя изводи от тези техни действия.
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Това не е ли стара новина от 2007 г.?
                    Банката смята да покрие недостига след проверката на ЕЦБ със свеж капитал и конвертиране на дълг в акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                      Инвестбанк се кани да излезе на борсата. Кака Петя явно има нужда от кеш да запълни дупките
                      Това не е ли стара новина от 2007 г.?

Коментар

• Инвестбанк се кани да излезе на борсата. Кака Петя явно има нужда от кеш да запълни дупките

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Всъщност България и Унгария са единствените държави с население под 10 милиона. Ако класацията е на глава на на населението сме втори. Интересното в случая е че независимо от демографския колапс и определено голяма миграция и то засмукването на запад на високо образовани млади хора и цели семейства . Зад нас са технологични лидери и то с много по - големи възможности и население като Германия и Япония.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            няколко неща, които правят впечатление:
                            1. Стабилното присъствие на Унгария още преди времето на Ерньо Рубик и досега!
                            2. Русия е безапелационна, преди да дойде криворазбраната демокрация. После мозъците "изтичат" на други места
                            3. Слабото място на Полша, въпреки огромното население спрямо други славянски държави и въпреки 'полска лог. школа'
                            4. Ние сме в десятката, което трябва да се отбележи като добро постижение на фона на другите сили.
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=38xe...WM&app=desktop

About this website
                              YOUTUBE.COM
                              Top 20 Country by International Mathematical Olympiad Gold Medal (1959-2019)

СИЛАТА НА МАТЕМАТИКАТА..

Коментар

• Добро утро! Днес очаквам навсякъде по света ръст, но Софка не е навсякъде, да не забравяме.

Коментар

Working...
                                X