Мистер Тръмп: Getting VERY close to a BIG DEAL with China. They want it, and so do we!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Това беше интересен лаф," готови са да тръгнат, но изчакват"! То и аз съм готов да стана милионер, но изчаквам
! Пазара е на изчакване дълго време да тръгне , а така и не тръгва ! Другите борси от години растат и вече чакат новата криза, а ние още чакаме да тръгнем, за кога ли и за къде ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Трейс,билборд ,Софарма и още няколко които са готови да тръгнат,но изчакват.На Коледа май ще стават чудеса,това си мисля като ги гледам.
Колкото до Флагманът щом банката не пада и той няма да падне и дано Мазератито излезе прав,може с Шиханът да си пият кафето щом е
толкова убедителен за трета вълна.! То и аз съм готов да стана милионер, но изчаквам
! Пазара е на изчакване дълго време да тръгне , а така и не тръгва ! Другите борси от години растат и вече чакат новата криза, а ние още чакаме да тръгнем, за кога ли и за къде ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Трейс,билборд ,Софарма и още няколко които са готови да тръгнат,но изчакват.На Коледа май ще стават чудеса,това си мисля като ги гледам.
Колкото до Флагманът щом банката не пада и той няма да падне и дано Мазератито излезе прав,може с Шиханът да си пият кафето щом е
толкова убедителен за трета вълна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
С доста другари по съдба се чух тази седмица, трябва да Ви уверя че настроенията са доста минорни
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да нямаш предвид 1.60 за акция Хим? Това е ли предколедното? На Черния петък бяха по-скъпи
толкова убедителен за трета вълна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа мен ли само ми се струва ,но оптимистите май започват атака предколедно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНа мен ли само ми се струва ,но оптимистите май започват атака предколедно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Малко оптимизъм от мен - всеки да го разбира както си иска - The Best & Worst Places for Expats in 2019
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар