If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Същият този човек обикаляше преди месеци де що има тв студия, за да убеждава хората, че КТБ е читава банка, а Цветан Василев – почтен банкер. С дни убеждаваше, че КТБ трябва да отвори, че няма изтичане и кражба на пари, че прокурори са участвали в далавери, че квесторите са корумпирани. И пак бе язвителен. Защо ли?
Ти вярно ли вярваш на сайта infosi.bg? На мен всичко това ми прилича на мятане на кал. Явно е настъпил някого по големия пръст. Както всички знает, той не си поплюва и до бой стига ако трябва . Между другото той беше също така активен и по време на протестите срещу Пеевски и правителството на Орешарски. Явно човекът си има потребност да се изказва по всякакви теми, а и може да спори смислено и аргументирано, а тук виждаме някакво навързване и догадки целящи само да направят внушения. Не искам да съм му адвокат на Каролката, но все пак си е така.
Абе вие чувате ли се кво говорите. Хелт И Уелнес, оня същия с бондовете за Е200млн Предполагам в цяла България няма спа активи за толкова пари...
В хелта и уелнеса освен да цунете на Цецо златния, друго не знам
Няма препоръка
Това само потвърждава, че КТБ е било един голям надут балон. Не съм запозната с този сектор. Може и да се окажеш прав. Аз за това казвах за спекулантска игра. В суматохата докато едните си мислят, че е пълна дупка и продават, а други имат надежда, че ще прецакат първите, защото има голям „келипир” . Иначе за сериозна инвестиция във времето тук съм пас.
Ми само си спомни какъв пост заемаше в БНБ по време на кредитните милионери и банковите фалити.няма какво да коментирам такива.Цял живот нищо да не произведеш и създадеш.Един стрък домат да беше отгледал поне.
Ми само си спомни какъв пост заемаше в БНБ по време на кредитните милионери и банковите фалити.няма какво да коментирам такива.Цял живот нищо да не произведеш и създадеш.Един стрък домат да беше отгледал поне.
Същият този човек обикаляше преди месеци де що има тв студия, за да убеждава хората, че КТБ е читава банка, а Цветан Василев – почтен банкер. С дни убеждаваше, че КТБ трябва да отвори, че няма изтичане и кражба на пари, че прокурори са участвали в далавери, че квесторите са корумпирани. И пак бе язвителен. Защо ли?
Ае сега. Владо не е криел, че го гонят кредиторите за хотела
Коментар