If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ейййй опасни сте !!!! Да не каже нещо човек. Пълно затишие и покритие и никой не си признава!!!!!))))) Да обобщим с народната приказка - "Бегай земьо - Шоп те гази"..!!!!..)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
"Въпреки по-високите цени, компанията очаква да запази или дори да увеличи маржа на печалбата си. Ние не сме алчни, но бихме се задоволили с двойно по-голям финансов резултат", каза още той.
Здравейте, колеги. Има ли публикувана официална подробна информация относно издаването на емисията от преференциални акции на Корадо ?
От ръководството на компанията съобщиха още, че планират емисия преференциални акции, за да увеличат ликвидността на дружеството и да задоволят търсенето на акции на "Корадо – България". "Търсенето надвишава предлагането и в момента не сме в състояние да го удовлетворим", каза Чамек.
Ми все още е само намерение явно ...доколкото имам непотвърдена информация има голям интерес от фондове но със сегашната ликвидност ...а и Чамек каза че е алергичен към банков дълг а имат проекти за бояджииски цех и евентуално придобиване на активи .
Здравейте, колеги. Има ли публикувана официална подробна информация относно издаването на емисията от преференциални акции на Корадо ?
От ръководството на компанията съобщиха още, че планират емисия преференциални акции, за да увеличат ликвидността на дружеството и да задоволят търсенето на акции на "Корадо – България". "Търсенето надвишава предлагането и в момента не сме в състояние да го удовлетворим", каза Чамек.
Да са живи и здрави, догодина повече Добре че понапълних тук, и ще това ще ми е втората година в компанията Освен добрия дивидент, имам и около 50% капиталова... А казват че не можело да си хем спекулант, хем дивидентаджия
Може може, при растящ пазар и растящи печалби всичко може
Да са живи и здрави, догодина повече Добре че понапълних тук, и ще това ще ми е втората година в компанията Освен добрия дивидент, имам и около 50% капиталова... А казват че не можело да си хем спекулант, хем дивидентаджия
Интересно ..продължават да минават пакети и отляво се наредиха хубави ордери . Явно майката ще се опита да си изпълни това което беше споменато преди увеличението на капитала а именно да падне до 80 % .
И аз си мисля, че пак е майката. Хубави пакети минават и явно влизат институционални, което е добре.
Коментар