Да, за тези, които сме от повече време на борсата изглежда странно. Алкомет почти го настига по капитализация, Софарма, ЧЕЗ, ПИБ и Монбат го изпревариха отдавна. Но това е тежката дума на пазара.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
1. Половин дивидент по превилигированите трябва да бъде платен.
2. Заяви се намерение за раздаване на дивидент по обикновените акции, така както се раздаде за миналата година, но няма как да знаем със сигурност, докато не се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеимам 2 въпроса за последният дивидент по прив. и очакван по обикновните:
1. тази година трябва да се плати последният дивид. от 0.199лв по привилигированите за миналата година, който ги е имал към определена дата, нали така и имаше ли и някаква добавка, мисля че съм пропуснал?
2. може да съм пропуснал, но очаква ли се по обикн. дивидент за 2016?
и мерси предварително на отговорилите!
2. Заяви се намерение за раздаване на дивидент по обикновените акции, така както се раздаде за миналата година, но няма как да знаем със сигурност, докато не се случи.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеимам 2 въпроса за последният дивидент по прив. и очакван по обикновните:
1. тази година трябва да се плати последният дивид. от 0.199лв по привилигированите за миналата година, който ги е имал към определена дата, нали така и имаше ли и някаква добавка, мисля че съм пропуснал?
Коментар
-
имам 2 въпроса за последният дивидент по прив. и очакван по обикновните:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Те са безналични и даже за тоалетната не стават,но въпросът е за друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Те са безналични и даже за тоалетната не стават,но въпросът е за друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПравя си розетки с акциите и ми дреме на големия шлем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеА може би в момента се оценяват "ръцете" и явно една не стига за изкарване на играта,,, та затова е тази тапа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Минава през 1.50 - 1.52 за нов връх.
Коментар
Коментар