IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма ли да изкарат самосвала вече

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

не са отворени репа, а това са затворени репа

сега репата се отварят на 97 ст., а преди 6 месеца тези репа са ги отваряли на 54-55 стинки и сега се затварят на +57 ст.
      Баш ролване си е, симетрични са

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

логичния въпрос в момента е не дали ще се вкара репо парите обратно в ХИМ-а, а сега би следвало да се запиташ следното:

този който продаде 550 какции в ХИМ последните седмици сега като си прибра обратно милион и половина акции на ХИМ дали ще продължи да продава или ще търси изход на по-високи цени
        Както писах тук се уча всеки ден, но как да съм сигурен че е тоя същия дето ги продава е същия репаджия? Просто нещо ми се губи може би.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Това е въпрос за 100 К лева.....
          ами дай ми 100 К лева и ще ти отговоря на въпроса
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• гледам, че нищо не се е променило за 2 месеца във форума откакто не влизам

все същите хуморески се пишат и все едни и същи герои разсмиват публиката ................. само голямата звезда липсва, но тя навярно е на ТИР-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              А кинтите от репото за 1 мил знае ли се че ще ги бутнат пак в Хим, може да ги ползват ссмо за обезпечение за нещо друго?
              логичния въпрос в момента е не дали ще се вкара репо парите обратно в ХИМ-а, а сега би следвало да се запиташ следното:

този който продаде 550 какции в ХИМ последните седмици сега като си прибра обратно милион и половина акции на ХИМ дали ще продължи да продава или ще търси изход на по-високи цени

Коментар

• http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                Отворени репа
                не са отворени репа, а това са затворени репа

сега репата се отварят на 97 ст., а преди 6 месеца тези репа са ги отваряли на 54-55 стинки и сега се затварят на +57 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                  ПБФК ми продаде днес
                  ПФБК ми продаде във всичките ми четири сделки вчера и днес.
                  Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Прав си, Успех

Коментар

• О2, имам не само бургаска жилка, сигур затова...

Коментар

• Както и да е 1 мил лева са горе долу 700 000 акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                          Което говори че не очаква цената да падне.....
                          Е сега не знаем условията и при каква цена репаджията трябва да вкарва пари за обезщетение ама да си сигурен че краткосрочно няма да падне под 0,75лв не е ли просто както се казва го знаят и децата от детската.... питам и се уча не мислете че нещо се заяждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                            А кинтите от репото за 1 мил знае ли се че ще ги бутнат пак в Хим, може да ги ползват ссмо за обезпечение за нещо друго?
                            Това е въпрос за 100 К лева.....

Коментар

• Което говори че не очаква цената да падне.....

Коментар

• А кинтите от репото за 1 мил знае ли се че ще ги бутнат пак в Хим, може да ги ползват ссмо за обезпечение за нещо друго?

Коментар

Working...
                                X