Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Този флагман излезе от пристанището!Ако даде и малко газ на педала ще бъде екстра, че го чакаме от началото на годината. Не препоръчвам нищо. Вие може да гледате, а пък аз ще участвам.Успех на издържалите до сега. Добре ли виждам: 11 пъти търсенето превишава предлагането. Това само ме радва.Време беше и то когато най-малко се очаква (лятото).
Last edited by radon222a; 07.08.2017, 14:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
И при Енергони имаше движения, сигурно ги хвана?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
На борсата се търгуват акции и тук целта е да се хваща движението, като не ти харесва да печелиш от този пазар купувай от други или продавай, каква истина търсиш на капиталов пазар истина и лъжа са относителни понятия "за теб истина за мен лъжа", "към един момент истина към друг лъжа"
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
На борсата се търгуват акции и тук целта е да се хваща движението, като не ти харесва да печелиш от този пазар купувай от други или продавай, каква истина търсиш на капиталов пазар истина и лъжа са относителни понятия "за теб истина за мен лъжа", "към един момент истина към друг лъжа"
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADERНадали ще ви стане по-приятно от това, че ще спрете да чувате истината - която може и да не ви отърва!!! Хахахахахахахахаха...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене знам, може и да бъркам , но се надявам относителния дял на варненските схеми на БФБ да пада вместо да се качва. да си се занимават там със застраховането и пф, но втори и трети зърнени не ни трябват.
лошо е за реномето на борсата
Я пак , че този път не ти се хващам!
- За Софчу,- кажи тенкю дедо !
Коментар
-
не знам, може и да бъркам , но се надявам относителния дял на варненските схеми на БФБ да пада вместо да се качва. да си се занимават там със застраховането и пф, но втори и трети зърнени не ни трябват.
лошо е за реномето на борсататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
не си само тисигурно 99% от форумците не му разбират писаниците. много странен начин на изразяване има Инта
- Ти ся - хвалиш ли ме - хокаш ли ме ?
Аз все на дъщата думам , тя снахата си има да се сята !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
оф аз пак нищо не разбрах!сигурно 99% от форумците не му разбират писаниците. много странен начин на изразяване има Инта
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
Коментар