IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този флагман излезе от пристанището! Ако даде и малко газ на педала ще бъде екстра, че го чакаме от началото на годината. Не препоръчвам нищо. Вие може да гледате, а пък аз ще участвам.Успех на издържалите до сега. Добре ли виждам: 11 пъти търсенето превишава предлагането. Това само ме радва.Време беше и то когато най-малко се очаква (лятото).
    Last edited by radon222a; 07.08.2017, 15:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение

И при Енергони имаше движения, сигурно ги хвана?!?
      Ако трябва да бъда честен да, хванах в еднократна сделка от която изкарах 100% макар и да бяха 150лв

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение

На борсата се търгуват акции и тук целта е да се хваща движението, като не ти харесва да печелиш от този пазар купувай от други или продавай, каква истина търсиш на капиталов пазар истина и лъжа са относителни понятия "за теб истина за мен лъжа", "към един момент истина към друг лъжа"
        И при Енергони имаше движения, сигурно ги хвана?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение

На борсата се търгуват акции и тук целта е да се хваща движението, като не ти харесва да печелиш от този пазар купувай от други или продавай, каква истина търсиш на капиталов пазар истина и лъжа са относителни понятия "за теб истина за мен лъжа", "към един момент истина към друг лъжа"
          Какви движения бе, колега?!? Ти някъде да виждаш тук движения? Това е пладнешки обир, но ще го усетиш, ако сега не се досещаш, почакай, няма да ти трябва много време!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER
            Надали ще ви стане по-приятно от това, че ще спрете да чувате истината - която може и да не ви отърва!!! Хахахахахахахахаха...

Коментар

• Затегнете коланите за августовския скок

пп Не е препоръка, само пожелание

Коментар

• Май се разчистват пътя за скок по-техните позиции, аз имам само тук и в ЦКБ

Коментар

• Ето ви и кифте при ЦКБ Чакаме да излупкат флагмана сега

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    не знам, може и да бъркам , но се надявам относителния дял на варненските схеми на БФБ да пада вместо да се качва. да си се занимават там със застраховането и пф, но втори и трети зърнени не ни трябват.
                    лошо е за реномето на борсата

Я пак , че този път не ти се хващам!

- За Софчу ,- кажи тенкю дедо !

Коментар

• не знам, може и да бъркам , но се надявам относителния дял на варненските схеми на БФБ да пада вместо да се качва. да си се занимават там със застраховането и пф, но втори и трети зърнени не ни трябват.
                      лошо е за реномето на борсата
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

не си само ти сигурно 99% от форумците не му разбират писаниците. много странен начин на изразяване има Инта

- Ти ся - хвалиш ли ме - хокаш ли ме ?
                        Аз все на дъщата думам , тя снахата си има да се сята !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

оф аз пак нищо не разбрах!
                          не си само ти сигурно 99% от форумците не му разбират писаниците. много странен начин на изразяване има Инта
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

То си и няма нищо за разбиране! Ще се раздвижат варненските проекти, това се усеща.
                            В другата тема Берта казва , че ще трябват и нови "зайчета" да вадят от ръкавите !

Коментар

ключът е името "Галата"!!! следи Галата и ще блесне повече.
                              помня, че имаше навремето доста инфо около капиталите на Галата

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Имаш нужда от жокер да разбирам ?
                                Прав си за "трите " неизвестни по време и място -гаче ли!
                                Но "кученцето" е пак от групата и в секторите;-
                                1, То е във Варна
                                2, Казва се нещо от рода на Галата и ...
                                3, Влачи всички свързващи звена ...
                                4, Е въпреки че съм си бургЪзлия , - изпозабравиха я тая ВАРНА , а си е бисера, перлата , столицата и ттннн

за сега толкова ми казаха вълните , но е за добро и си му беше времето

Коментар

Working...
                                X