If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дай да те оттърва от шита на 1,70, пък ти си чети и пиши, колкото си щеш.
Че го чакам тоя шит да профучи край четворката с 300 индиански мили в минута.
последно към теб навитак: хайде и мен да ме отървеш от 80К на 3ката и няма да ме чуеш повече, камо ли да разбереш кой съм
Не приятел.Не купувам от тоя шит.Разпродадох с 72 % печалба голяма част от артиите.Трябваше тогава да махна всички но оставих една част за да хвърлям око на този забавен форум
Дай да те оттърва от шита на 1,70, пък ти си чети и пиши, колкото си щеш.
Че го чакам тоя шит да профучи край четворката с 300 индиански мили в минута.
Ташунко сега изкупува на 1,7 и догодина като продаде на 17 - ония от Уолстрийт ряпа да ядат! А ни баламосва, че продава, за да не му правим конкуренция!
Не приятел.Не купувам от тоя шит.Разпродадох с 72 % печалба голяма част от артиите.Трябваше тогава да махна всички но оставих една част за да хвърлям око на този забавен форум
Ташунко сега изкупува на 1,7 и догодина като продаде на 17 - ония от Уолстрийт ряпа да ядат! А ни баламосва, че продава, за да не му правим конкуренция!
Мерси но нямам нужда от такива определения.Комплексите не ги създавам аз.В България се раждат с тях .И тук ги има много които още живеят със спомена на мутренските години и чалга звездите.И кой съм аз при положение че бях изхарчил предвидения кеш за акции а в бг някой не спряха цяла година да пълнят Не мога да се меря с тях
А ти да не си роден в Египет.
Споко френд, просто си говорим.
Ташунко щото много ма кефиш..офертата ми към теб е 1лв. за брой ей така да те отърва от потъник ,а пък то нали си и богат ако ли не ходи се моли на някой друг колега
Еееее ти се пооцапа малко.Казах 1.75 лв и всичките са твои.
Богатия, стига си създавал комплекси на колегите с богатството си.
Мерси но нямам нужда от такива определения.Комплексите не ги създавам аз.В България се раждат с тях .И тук ги има много които още живеят със спомена на мутренските години и чалга звездите.И кой съм аз при положение че бях изхарчил предвидения кеш за акции а в бг някой не спряха цяла година да пълнят Не мога да се меря с тях
Нямате пари да ги вземете.Днес видях колко струвате.
Ташунко щото много ма кефиш..офертата ми към теб е 1лв. за брой ей така да те отърва от потъник ,а пък то нали си и богат ако ли не ходи се моли на някой друг колега
Бизнеса си е ОК.В Потъник повече никога няма да вляза.Ето ти една снимчица на чист пей-чек за една седмица след всички разходи.Гледай и се учи и после за бизнес в бг да не ми говорите.
Богатия, стига си създавал комплекси на колегите с богатството си.
Не вярвайте на Ташунко! Не продава, а ударно изкупува. Бизнеса му в САЩ е закъсал и той се надява Хима да го спаси!
Бизнеса си е ОК.В Потъник повече никога няма да вляза.Ето ти една снимчица на чист пей-чек за една седмица след всички разходи.Гледай и се учи и после за бизнес в бг да не ми говорите.
Коментар