Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАматьори! Да им даваш ефтино 3720 бр от Потъник и те нищо да не купят.Пари ли нямат тия хора? Иначе всеки ден пълнят,купуват и като ги слуша човек свършване няма тоя кеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНадеждата ми беше в Безкозовия ама и той слаба ракия се оказа.Не иска да забогатее човека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Пусни ги на 7 лева. Тук некои хора ми казаха, че голяма глупост съм направил, като разкарах 26 000 бр. на средна цена 1.767 в края на септември и началото на октомври. Предрекоха ми, че ще ги купувам пак на 7 лева. Та сега чакам да стане 7 лева и да купувам - все пак големи разбирачи ме съветваха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоля любителите на тоя шит да ме отърват от него.Пуснал съм за продажба 3720 бр на 1.751 лв.Заповядайте да си напазарувате ефтино от най-подценената акция на БФБHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Лягам да спя като се събудя да сте ги купили.Офертата я оставям целия ден белким някой се облажи ефтинко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Добре бе, ще ти ги купим и да ни се махнеш от главата.
Да не ги скриеш в храстите обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоля любителите на тоя шит да ме отърват от него.Пуснал съм за продажба 3720 бр на 1.751 лв.Заповядайте да си напазарувате ефтино от най-подценената акция на БФБ
Да не ги скриеш в храстите обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
скъпо ги даваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоля любителите на тоя шит да ме отърват от него.Пуснал съм за продажба 3720 бр на 1.751 лв.Заповядайте да си напазарувате ефтино от най-подценената акция на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Почивах до обяд.Сега тук е 16:20 следобед и си пия кафенцето докато те чета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Недей да спориш!
Хайде малко почивка.
Коментар
Коментар