Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнениеНищо ново под слънцето. Аз и не съм очаквал да бъде по-различно.
има срок в който се изплаща гласувания дивидент и ХИМ до сега го спазват -> две мнения по въпроса няма
да се надяваме, че КФН ще промени този срок и вместо до 3 месеца след ОСА да го направят на един...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Стига бре, гусин Аналлизатор....
Преди време друго пишеше.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениемненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Къде е тази обява при ГАЗ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеСкоро ,при Газчицата вече има обявамненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеСпоко момци............. всичко е по план...............дивидента ..??? ...в последната възможна секунда, както се и предполагаше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
всъщност срока е до 27-ми, но ден по-рано или ден по-късно няма никакво значение след като ХИМ-а за пореден път се изложиха с изплащането на дивидента "в 90-тата минута"
"кой какво сам си направи и най-големия му враг не може да му го стори" - народна поговорка
Преди време друго пишеше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениевсъщност срока е до 27-ми, но ден по-рано или ден по-късно няма никакво значение ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
май до 28-ми е срока
"кой какво сам си направи и най-големия му враг не може да му го стори" - народна поговоркаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКога ще пъква дивидента ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Лошото обаче, че изложеното от теб важи и при цена 60 ст., и от 6 лв.
Коментар
Коментар