If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Давидов, както споменах преди няколко поста, аз продадох всичко на около 1,78. Мога да бъда обвиняван във всички грехове, но не лъжа. Просто се оп3твам да разбера грешката си...
Времето ще покаже дали е грешка, но да продава АКО някой реши, рпи това през борса - странно малко ми идва.
Без препоръки!
Давидов, както споменах преди няколко поста, аз продадох всичко на около 1,78. Мога да бъда обвиняван във всички грехове, но не лъжа. Просто се оп3твам да разбера грешката си...
Това беше опит за майтап от моя страна, явно не особено сполучлив.
Слагането на въпросителен знак в съобщително изречение е запазена марка най-вече на жълтите медии? Затова почти никой не приема сериозно такива детайли, когато някой съобщава нещо в такава форма? Не е ясно човек дали пита или просто казва нещо?
Слагането на въпросителен знак в съобщително изречение е запазена марка най-вече на жълтите медии? Затова почти никой не приема сериозно такива детайли, когато някой съобщава нещо в такава форма? Не е ясно човек дали пита или просто казва нещо?
Чичо, въобще не те упреквам в нищо , просто попитах! Другото е, че "Мажо" би трябвало да го пишеш с малки букви, защото тук са трима да кажем. Има вариант един от тримата да е решил да напуска кораба на определена цена и то през борсата? Кажи какво мислиш по случая, защото купувач по огромната част от моите сделки се явява Реал финанс?
Никога Мажо и Шефа ( кога става въпрос за ХИМ ) не ги пиша с малки букви.....
Туканка е като в армията - нито се ебавам, нито не се ебавам...а само уважавам...
пп Може и 12 да са били в началото....Сега бизнеса е разпределен и управлението е пирамидално( така си мисля ), щото другото е нефункционално..
Дано продадат някое от дружествата - я банка, я авиокомпания, я някой мазен завод.....
И какво от това ? На БФБ е така - Мажо държи над 75 % във всички големи дружества със свързани и т.н.
Реши да свали акцията - пада яко, реши да я качи - изстрелва се...Никакъв сантимент към дребните или към имиджа на дружеството....
Виж какъв ръст направи една банка днес.....Защо...?
пп Порових се какво съм писал в темата....Бах маа му...ДВИ да бях,с толкова позитивизъм няма да пиша....
Е, има една дата 2019 г, дето ме предизвика модито и ще си я спазя....
Чичо, въобще не те упреквам в нищо , просто попитах! Другото е, че "Мажо" би трябвало да го пишеш с малки букви, защото тук са трима да кажем. Има вариант един от тримата да е решил да напуска кораба на определена цена и то през борсата?
Преди 10-тина дни да кажем, някой от форума спомена, че и тук /както при Фармата / имало голям пакет. Аз попитах иронично "тук пък какъв пакет има" и получих отговор от теб - "мажоритарен".
И какво от това ? На БФБ е така - Мажо държи над 75 % във всички големи дружества със свързани и т.н.
Реши да свали акцията - пада яко, реши да я качи - изстрелва се...Никакъв сантимент към дребните или към имиджа на дружеството....
Виж какъв ръст направи една банка днес.....Защо...?
пп Порових се какво съм писал в темата....Бах маа му...ДВИ да бях,с толкова позитивизъм няма да пиша....
Е, има една дата 2019 г, дето ме предизвика модито и ще си я спазя....
Извинявам се, но не съм дядо все още и мисля, че помня какво пиша...
Конспиративни теории за Мажо и неговия пакет не пиша .....Нито знам, нито ме интересуват......
Подсети ме за какво става въпрос
Преди 10-тина дни да кажем, някой от форума спомена, че и тук /както при Фармата / имало голям пакет. Аз попитах иронично "тук пък какъв пакет има" и получих отговор от теб - "мажоритарен".
Чичо, да разбирам ли, че теорията ти за "мажоритарния пакет", за която говореше преди 2-3 седмици отпада?
Извинявам се, но не съм дядо все още и мисля, че помня какво пиша...
Конспиративни теории за Мажо и неговия пакет не пиша .....Нито знам, нито ме интересуват......
Коментар