If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пожелавам му, а и на себе си, някой ден да заслужи подобен жест и поздрав от миноритарите също. При определени условия може да съберем някой лев за подобно нещо и на "Три уши" примерно
Не знам защо толкова постове са изтрити, но вече има нещо гнило във форума....
Прекалява се с модерацията !
Не можеш да напишеш едно изречение против правата линия спусната на модературчетата.. Оставете ги тролчета и Стролчета да пишат каквото си искат за Хима....Поне за мен има смисъл ( в безмислието на постовете им ..) да се пишат и други мнения за групата..Мислите ли, че за инвеститори с по 100- 200 К това тролене ще повлияе..?
И аз не се заяждам ,щом се срина от над 17лв. на 0,70 Защо да не е възможно от 2.16 да падне на 0,50Все пак не говорим за -96%
Балкане,
Понеже не спираш с евтините ти манипулативни номерца ще се намеся!
Цената падна под 0,70лв и по спомен беше 0,63 - 0,65 най - ниска. Имам покупки през този период. И причината беше фонд + икономическа криза + политическа криза. Дори и при възходящ пазар, ако излиза фонд ще има тотален срив на цената при ниската ликвидност на борса като БФБ.
Така, че това дето си внушаваш, (след определени интервенции от 7-ми километър) че ще стане е вероятен сценарий по всяко време и е валидно за всяка една компания на света. Спадове има и на големи борси точно по тази причина.
Разликата от тогава и сега:
1.Няма фонд, който да продава в момента
2. Хима вече е утвърдена компания
3. Има печалба през цялото време на публична компания
4.Намалява ФФ
5.Раздава растящи дивиденти
6.Вероятността от голяма криза като тази от 2007 е МНООООООГО малка.
7. Компанията в момента има много добри показатели - ОТЛИЧНИ даже
8. Хима , ако не знаеш е от ключово значение за няколко фонда , сам се сети кои. Ама ме съмнява, че можеш
9. Хима е от значение за Пенсионни фондове, а там ако не знаеш доходносста е от изключително значение.
10.Стойността на парите във времето не е еднаква ( ОСНОВЕН УРОК - пак си го пропуснал в 7-ми километър) и 0,70 лв преди една година не се равняват на 0,70лв сега! Така,че цената СЪС СИГУРНОСТ ще е по - висока, ако Хима работи така както работи в момета.
11. Цената и в момента е БРУТАЛНО ниска и подценена и страха е калкулиран в излишък.
12. Цената на една акция е динамична стойност и точно затова е важно КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА, а не да ревеш истерично, че един ден ще има криза. Винаги има кризи!!!!
13. Инвестирането щеше да е за мазохисти ако глупостите, които пишеш бяха верни и всички видове фондове щяха да са забранени от закона пирамиди.
14. Цената на Хима наистина не е порастнала много сравнено с други компании на БФБ. И по тази логика , ако изобщо пада, няма как да е толкова много.
15. Цената трябва да е в пъти по - голяма ако сравним Хима с добри компании порастнали до цени по - високи от преди кризата. Това значи цени от поне 17 -18лв за брой. Ако печалбата се увеличава така съм сигурен,че ще ги видим.
16. Шанса да спечелиш в пъти е много голям. Точно при Хима, защото с нищо не е по- лоша компания от прехвалените на БФБ. Дори напротив!
17. Учи и чети, защото си много слаб!
Има още много, но така или иначе няма да го разбереш
Коментар