If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бързай да допълваш, изчакай малко и ще ги купиш по-евтинко от билетче за метрото
Виждам, че ги разбираш нещата.
А ако те послушам и не стане така, ще ми възстановиш ли загубите? А?
И мисля, че е редно да кажеш цената на билетчетата за метрото. Като го ползваш, поне кажи.
Голем кеф, ей така, докато се търкалям по плажа, си чакам дивидента.
И артията си кротува.
Ще си допълня евтинко с дивидента.
Но това си е мой проблем, разбира се.
Не бързай да допълваш, изчакай малко и ще ги купиш по-евтинко от билетче за метрото
Голем кеф, ей така, докато се търкалям по плажа, си чакам дивидента.
И артията си кротува.
Ще си допълня евтинко с дивидента.
Но това си е мой проблем, разбира се.
Хора това не е сериозно, Форума и специално темата за Хима се превърна в арена на разпри и взаимни лични нападки, вместо на място за размяна и обсъждане на идеи. Апелирам това час по-скоро да спре и да им анякакъв диалог а не мерене на "........." това е наистина доста глупаво, все едно сме на по 12 , макар на 12 да няма голяма разлика в меренето. Нали... Благодаря Ви
Хора това не е сериозно, Форума и специално темата за Хима се превърна в арена на разпри и взаимни лични нападки, вместо на място за размяна и обсъждане на идеи. Апелирам това час по-скоро да спре и да им анякакъв диалог а не мерене на "........." това е наистина доста глупаво, все едно сме на по 12 , макар на 12 да няма голяма разлика в меренето. Нали... Благодаря Ви
Не знам дали ми куцат детайлите но знам,че на теб ти липсва цяла епоха в образованието После защо БФБ била пълен мъртвец Защото само такива като теб останаха на неяМного се изкушавам да ти напиша още много неща ,но ми омръзна да ми трият коментарите
Ха, Тролчо пак бърбори в темата на Хима.
Същият е като мечето Монти!
Денонощно бръщолевене на глупости, за да купи пидисе бройки със стинка и половина по-ефтинко.
Кирташка работа.
Но това си е негов проблем, разбира се.
И нали ти правиш повече оборот на ден от този на БФБ като цяло ( направо се просълзих от смях) и изкарваш много кинтии си готов да черпиш за да се доказваш. Що тогава си губиш времето за хора, които откровено си правят подигравки с тебе и пишеш ден и нощ във форума на Хима за да им показваш вения път. Въпросче?
Защото се опитвам от кретени като теб да направя успешни трейдъри"Мисия невъзможна" но ще продължавам да се боря мъжки"Имаш ли някое друго въпросче"? https://www.youtube.com/watch?v=tQ5oMD5QDX4
Балкане, къв неподходящ момент!!! Хима чупи рекорди , раздава дивиденти и се старае за имидж и цената все още си е ниска. Кое неподходящо видя в момента.
И нали ТИ писа, че цената не е мръднала. Какво тогава има да се плаши бъдещия инвеститор в Хима. Даже и графики беше качил " като на мъртвец" и как не е мръднала от кризата та досега.
Много си се загрижил за хората във форума, ама иначе си " леко разочарован" от тях и те ти се присмиват.
Определи си позиция и се придържай към нея. Иначе си сменяш само мнението и си раздвоен . Те са така тия от заведението на 4-ти километър.
Не знам дали ми куцат детайлите но знам,че на теб ти липсва цяла епоха в образованието После защо БФБ била пълен мъртвец Защото само такива като теб останаха на неяМного се изкушавам да ти напиша още много неща ,но ми омръзна да ми трият коментарите
Когато облаците се сгъстяват на улицата остават само глупаците . Когато се очаква бурята да е сериозна с дългогодишни последствия, мерки не взимат само идиотите Много жалко ,че не отсявате истината от майтапа,за теб знам,че умственото ти развитие е на ембрионално ниво,но от други тук съм леко разочарован.Изобщо нямаше да си направя труда да пиша тук ако не бяхте прекалили с глупавите и безсмислени суперлативи подвеждащи хората в изключително неподходящ момент.
И нали ти правиш повече оборот на ден от този на БФБ като цяло ( направо се просълзих от смях) и изкарваш много кинтии си готов да черпиш за да се доказваш. Що тогава си губиш времето за хора, които откровено си правят подигравки с тебе и пишеш ден и нощ във форума на Хима за да им показваш вения път. Въпросче?
Коментар