IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol

Да брат,готов съм да го направя , сега кротувай търкаляй си се под джанката паси си пръча и чакай промоцията две за левче
    Привет,

Да не се обърка :-)
    По-скоро едно за 2 лв :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Не бързай да допълваш, изчакай малко и ще ги купиш по-евтинко от билетче за метрото
      Виждам, че ги разбираш нещата.
      А ако те послушам и не стане така, ще ми възстановиш ли загубите? А?
      И мисля, че е редно да кажеш цената на билетчетата за метрото. Като го ползваш, поне кажи.
      Last edited by Три без коз; 17.08.2018, 13:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Голем кеф, ей така, докато се търкалям по плажа, си чакам дивидента.
        И артията си кротува.
        Ще си допълня евтинко с дивидента.
        Но това си е мой проблем, разбира се.
        Не бързай да допълваш, изчакай малко и ще ги купиш по-евтинко от билетче за метрото

Коментар

• Голем кеф, ей така, докато се търкалям по плажа, си чакам дивидента.
          И артията си кротува.
          Ще си допълня евтинко с дивидента.
          Но това си е мой проблем, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
            Я, колко хубаво си мълчим, вместо да дърдорим глупости! А мълчанието е злато - като съберем достатъчно, ще инвестираме на борсата.
            Това ми хареса ! :-)

Коментар

• Я, колко хубаво си мълчим, вместо да дърдорим глупости! А мълчанието е злато - като съберем достатъчно, ще инвестираме на борсата.

Коментар

• Добре, обсъдете и разменете някоя идея. С интерес чакам да я прочета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                  Хора това не е сериозно, Форума и специално темата за Хима се превърна в арена на разпри и взаимни лични нападки, вместо на място за размяна и обсъждане на идеи. Апелирам това час по-скоро да спре и да им анякакъв диалог а не мерене на "........." това е наистина доста глупаво, все едно сме на по 12 , макар на 12 да няма голяма разлика в меренето. Нали... Благодаря Ви
                  Олеква форумът, не е добре!...

Коментар

• Хора това не е сериозно, Форума и специално темата за Хима се превърна в арена на разпри и взаимни лични нападки, вместо на място за размяна и обсъждане на идеи. Апелирам това час по-скоро да спре и да им анякакъв диалог а не мерене на "........." това е наистина доста глупаво, все едно сме на по 12 , макар на 12 да няма голяма разлика в меренето. Нали... Благодаря Ви

Коментар

• https://www.dnes.bg/balkani/2018/08/...bolekar.384873
                      повечето инвеститорите и спекулантите на Борсата ,като държавата ...важното е те да са добре...

Коментар

Не знам дали ми куцат детайлите но знам,че на теб ти липсва цяла епоха в образованието После защо БФБ била пълен мъртвец Защото само такива като теб останаха на неяМного се изкушавам да ти напиша още много неща ,но ми омръзна да ми трият коментарите
                        Ами тръгвай си..
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Ха, Тролчо пак бърбори в темата на Хима.
                          Същият е като мечето Монти!
                          Денонощно бръщолевене на глупости, за да купи пидисе бройки със стинка и половина по-ефтинко.
                          Кирташка работа.
                          Но това си е негов проблем, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

И нали ти правиш повече оборот на ден от този на БФБ като цяло ( направо се просълзих от смях) и изкарваш много кинтии си готов да черпиш за да се доказваш. Що тогава си губиш времето за хора, които откровено си правят подигравки с тебе и пишеш ден и нощ във форума на Хима за да им показваш вения път. Въпросче?
                            Защото се опитвам от кретени като теб да направя успешни трейдъри"Мисия невъзможна" но ще продължавам да се боря мъжки"Имаш ли някое друго въпросче"?
                            https://www.youtube.com/watch?v=tQ5oMD5QDX4
                            Last edited by strol; 13.08.2018, 03:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

Балкане, къв неподходящ момент!!! Хима чупи рекорди , раздава дивиденти и се старае за имидж и цената все още си е ниска. Кое неподходящо видя в момента.
                              И нали ТИ писа, че цената не е мръднала. Какво тогава има да се плаши бъдещия инвеститор в Хима. Даже и графики беше качил " като на мъртвец" и как не е мръднала от кризата та досега.
                              Много си се загрижил за хората във форума, ама иначе си " леко разочарован" от тях и те ти се присмиват.
                              Определи си позиция и се придържай към нея. Иначе си сменяш само мнението и си раздвоен . Те са така тия от заведението на 4-ти километър.
                              Не знам дали ми куцат детайлите но знам,че на теб ти липсва цяла епоха в образованието После защо БФБ била пълен мъртвец Защото само такива като теб останаха на неяМного се изкушавам да ти напиша още много неща ,но ми омръзна да ми трият коментарите
                              Last edited by strol; 13.08.2018, 02:35.

Коментар

Когато облаците се сгъстяват на улицата остават само глупаците . Когато се очаква бурята да е сериозна с дългогодишни последствия, мерки не взимат само идиотите Много жалко ,че не отсявате истината от майтапа,за теб знам,че умственото ти развитие е на ембрионално ниво,но от други тук съм леко разочарован.Изобщо нямаше да си направя труда да пиша тук ако не бяхте прекалили с глупавите и безсмислени суперлативи подвеждащи хората в изключително неподходящ момент.

И нали ти правиш повече оборот на ден от този на БФБ като цяло ( направо се просълзих от смях) и изкарваш много кинтии си готов да черпиш за да се доказваш. Що тогава си губиш времето за хора, които откровено си правят подигравки с тебе и пишеш ден и нощ във форума на Хима за да им показваш вения път. Въпросче?
                                Last edited by HiperioN; 13.08.2018, 02:15.

Коментар

Working...
                                X