If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То пък един дивидент Защо да не си купувам Шел,БП,Тотал,Шеврон и да прибирам 5-6% сигурен годишен дивидент при това на всеки 3 месеца??? Защо трябва да купувам някакви БГ-избушеняци и да тръпна в очакване преди ОСА-то дали мажо ще благоволи да подхвърли на горките нещастници някакъв умрял 2-3 или най-много 4% дивидент??? Пичове, вземете малко да мислите с главите си а не със задните си частиТук бих купил само ако цената падне под 70ст. а на левче вече ще мисля за излизане.
КазАло брокерчето на имоти maverik и тръшнАло вратата.
То пък един дивидент Защо да не си купувам Шел,БП,Тотал,Шеврон и да прибирам 5-6% сигурен годишен дивидент при това на всеки 3 месеца??? Защо трябва да купувам някакви БГ-избушеняци и да тръпна в очакване преди ОСА-то дали мажо ще благоволи да подхвърли на горките нещастници някакъв умрял 2-3 или най-много 4% дивидент??? Пичове, вземете малко да мислите с главите си а не със задните си частиТук бих купил само ако цената падне под 70ст. а на левче вече ще мисля за излизане.
бг инвеститора вече трудно се лъже ......... на голи обещания и лакърдии за светло бъдеще трудно се хваща ........ текущата цена се определя на база на дивидента...
приказките за разрастване с надежди за след петилетки вече не важат
бг инвеститора вече трудно се лъже ......... на голи обещания и лакърдии за светло бъдеще трудно се хваща ........ текущата цена се определя на база на дивидента...
приказките за разрастване с надежди за след петилетки вече не важат
Минаха тия времена, аз го отиграх и съм доволен. Имам сантимент към артията. Дивидентът ще я закара над 2, после може да има леко връщане, но дългосрочно ще е ЪП
Да,ще има леко връщане до към 70 ст. после яко ЪП до към левчеА след това дългосрочно ще си стои все на левче
Коментар