Няма смисъл да се заяждате. От 6 месеца цената се движи в рейндж от около 10-15 стот. и могат да се правят прилични пари. Аз например продадох пакет на 1.71 преди 2 седмици и последните 2 дни си ги накупих отново на 1.65-66. Мисля, че докрая на месеца ще видим пак над 1.70 даже може и 1.75 в зависимост как е навън.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
да, ама преди дивидент. даже сме се оттласнали леко, ако може да смяташ
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Нали 1,70 бе дъното
Тук станахте много оптимисти и бая кеш нахакахте нищо чудно при поява на шорт фонд ,тук да стане веселба. даже сме се оттласнали леко, ако може да смяташ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВлязох днес с още на 1.65. Смятам, че е това е дъното и затова зареждам локомотива
Тук станахте много оптимисти и бая кеш нахакахте нищо чудно при поява на шорт фонд ,тук да стане веселба
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Да си призная, преди малко се замислих - опитах се да си представя, да погледна от страната на продавците. В мене се породи един странен въпрос, - "Добре де, ако се разпродадт на флагмана на 1,60, къде ще идат и какво друго ще дирят"!? Е да, има алтернативки обезценени (от подобни продавци) от типа на бордчето и гагарин...но флагманът си е флаггман - на централно място е в индекса
За разлика от останалите - И дивидентен ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЕ той сладура приключи не можа да дочака 23октомри
За разлика от останалите - И дивидентен ))Last edited by precakanoto; 02.10.2019, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПуснете още малко кръв де, че имам още да пазаря.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДокато е БХ, се пълнят бройки, скока ще е после.)) Брой, състав и др. параметри ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПуснете още малко кръв де, че имам още да пазаря.....
Това не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМалко ще трябва да потърпиш
Общото събрание на акционерите на „ХИМИМПОРТ” АД, проведено на 23 август 2019 г., прие предложението на Управителния съвет за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2018 г. за брутен дивидент от 0.063 лв.
Коментар
Коментар