IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма смисъл да се заяждате. От 6 месеца цената се движи в рейндж от около 10-15 стот. и могат да се правят прилични пари. Аз например продадох пакет на 1.71 преди 2 седмици и последните 2 дни си ги накупих отново на 1.65-66. Мисля, че докрая на месеца ще видим пак над 1.70 даже може и 1.75 в зависимост как е навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

да, ама преди дивидент . даже сме се оттласнали леко, ако може да смяташ
      Петка ти на колко се уши преди казвах на безкозовия да излезе на 2 ,20 и ти ли си заредил лимонките на 2 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Нали 1,70 бе дъното
        Тук станахте много оптимисти и бая кеш нахакахте нищо чудно при поява на шорт фонд ,тук да стане веселба
        да, ама преди дивидент . даже сме се оттласнали леко, ако може да смяташ

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
          Влязох днес с още на 1.65. Смятам, че е това е дъното и затова зареждам локомотива
          Нали 1,70 бе дъното
          Тук станахте много оптимисти и бая кеш нахакахте нищо чудно при поява на шорт фонд ,тук да стане веселба

Коментар

• Влязох днес с още на 1.65. Смятам, че е това е дъното и затова зареждам локомотива

Коментар

• днес и аз помогнах малко да е посъвземе

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Да си призная, преди малко се замислих - опитах се да си представя, да погледна от страната на продавците. В мене се породи един странен въпрос, - "Добре де, ако се разпродадт на флагмана на 1,60, къде ще идат и какво друго ще дирят"!? Е да, има алтернативки обезценени (от подобни продавци) от типа на бордчето и гагарин...но флагманът си е флаггман - на централно място е в индекса
                За разлика от останалите - И дивидентен ))
                15 ноември нали така казаха на събранието...ще го дочакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                  Е той сладура приключи не можа да дочака 23октомри
                  Да си призная, преди малко се замислих - опитах се да си представя, да погледна от страната на продавците. В мене се породи един странен въпрос, - "Добре де, ако се разпродадт на флагмана на 1,60, къде ще идат и какво друго ще дирят"!? Е да, има алтернативки обезценени (от подобни продавци) от типа на бордчето и гагарин...но флагманът си е флаггман - на централно място е в индекса
                  За разлика от останалите - И дивидентен ))
                  Last edited by precakanoto; 02.10.2019, 17:38.

Коментар

Пуснете още малко кръв де, че имам още да пазаря.....
                    Е той сладура приключи не можа да дочака 23октомри

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Докато е БХ, се пълнят бройки, скока ще е после.
                      Не бъди много сигурен, че баце ще загуби. Чудесно би било, но все пак зависи и от чувалите с булетините )) Брой, състав и др. параметри ..

Коментар

Пуснете още малко кръв де, че имам още да пазаря.....
                        Подаръците скоро ще свършат според мен. Взех си малко на 1,66. Ще чакам и на 1,60, може и да не ме огрее.
                        Това не е препоръка!

Коментар

• Докато е БХ, се пълнят бройки, скока ще е после.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Пуснете още малко кръв де, че имам още да пазаря.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                              Малко ще трябва да потърпиш
                              ... Гласувания дивидент се изплаща в 2-месечен срок от датата на провеждане на Общото събрание, съгласно изискванията на нормативните актове и на правилника на „Централния депозитар“ АД.

Общото събрание на акционерите на „ХИМИМПОРТ” АД, проведено на 23 август 2019 г., прие предложението на Управителния съвет за изплащане на дивидент на акционерите по издадените обикновени акции от капитала на Дружеството, като разпределя част от печалбата за 2018 г. за брутен дивидент от 0.063 лв.

Коментар

• Малко ще трябва да потърпиш

Коментар

Working...
                                X