Хвърлят си на загуба бройките, не издържа някой. Важното е, здраве да има!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
още трябва да падне ФФ този и следващият месец ........ а след година пак ще се увеличи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГледам ФФ в ЦД
август 2019 - 66159020
септември 2019 - 52155031
октомври 2019 - 52155031fuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеАко не бъркам
бъркаш цели три пъти и то в едно изречение
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
продаде пред 2г........ по същото време преди 2 год. реинвестирах целия дивидент обратно тук - бях един от малкото който направи това
а продавах в първите месеци на 2018 год......... има качени снимки назад в темата
и купи скоро-след правото на дивидент.
Какъв дивидент чакаш...!?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
да
следващата седмица не ми се вярва да е в сметката ми, но по-следващата "колежката от форума" АДИ лично обеща да ми го донесе в найлонова торбичка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДо 23ти ли чакаме дивидента?
следващата седмица не ми се вярва да е в сметката ми, но по-следващата "колежката от форума" АДИ лично обеща да ми го донесе в найлонова торбичкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Да си призная, преди малко се замислих - опитах се да си представя, да погледна от страната на продавците. В мене се породи един странен въпрос, - "Добре де, ако се разпродадт на флагмана на 1,60, къде ще идат и какво друго ще дирят"!? Е да, има алтернативки обезценени (от подобни продавци) от типа на бордчето и гагарин...но флагманът си е флаггман - на централно място е в индекса
За разлика от останалите - И дивидентен ))
след перфектния канал (червените линии) в който бе попаднала акцията през последната година и половина пазара пак е там където беше преди 2 години ........ положението е идентично в оранжевите овали .......... голяма част от продалите през есента на 2017 год. след това влезнаха отново тук и дадоха "свеж въздух" на акцията в края на януари 2018 г. в горния край на зеления овал
някои писатели в тази тема пропуснаха предния ъп от средата на декември 2017 до началото на февруари 2018 като проракуваха спадове .......... сега отново ще се случи същото с тази разлика, че предния път цената се спря в 2,60 а сега ще стигне до 3,60
не е препоръка ...... притежавам акции на ХИМ!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Прав си, за тия дето нямат акции ще има......
Бърбори глупости в несвяст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Прав си, за тия дето нямат акции ще има......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного мъка ще има в тая артия,много!!
- 1 like
Коментар
Коментар