IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Хахахаха…..много сте зле
      Ти пък си много добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнение
        Тя задната е близко до първа предавка Стават грешки.
        така е ........ задната е близко до предната, но стане ли грешка болката е силна ........ ако не се ползва монойл

така, че ........ умната
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

още преди година писах, че треперищите ръце на жабчетата ще хвърлят акцийките си на дъното ........ а следващият път пак ще купуват около върха ......... и накрая ще пишат, че всичко по борсите е измама

това си е основен закон!!!
          Аз съм привърженик на идеята, че timing the market стратегията е доста трудно да се приложи на практика и е доста рисковано. Ако някой успее да измисли метод, с който надеждно да предсказва кога и на къде ще отидат пазарите, най-вероятно ще вземе нобелова награда и ще направи милиарди долари. Това, което аз се стремя да правя е да се абстрахирам от текущото състояние на пазара и да се опитам регулярно и дисциплинирано да инвестирам, като за всяка операция се стремя да избера най-добрата към момента ценна книга според моите разбирания. До някъде, тази стратегия може би работи за мен, защото не търся бърз спекулативна капиталова доходност и съм склонен да държа ценни книги с години. Отделно на БФБ няма особено голям избор от особено обещаващи акции, а аз се стремя, ако затворя дадена позиция да имам нещо конкретно набелязано, където да отворя нова позиция.

Коментар

• Тя задната е близко до първа предавка Стават грешки.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Малко нааобратно тръгна...
              Хахахаха…..много сте зле

Коментар

• Малко нааобратно тръгна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  Бруталното рали тепърва предстои!
                  Като начало ще е хубаво днес да рипне с 3-4 стот......

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Мисля ,че това няма никакво отношение към цената щото мача е предварително решен и целта е да бъдем изклатени от големият играч.
                      още преди година писах, че треперищите ръце на жабчетата ще хвърлят акцийките си на дъното ........ а следващият път пак ще купуват около върха ......... и накрая ще пишат, че всичко по борсите е измама

това си е основен закон!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                        Истината е, че тези, на които им се продаваше на всяка цена се напродаваха и вече все по-малко хора ще се навиват да пускат на промоция. Трябва малко време купувачите да го разберат. А резултатите са си все по-хубави с всяко тримесечие. Дано се запази тенденцията.
                        Истината е че мажо си гледа голямата игра а не тази с дребната цаца на бфб...
                        другата истина е че на 1.70 едвам му събраха за две седмици тези 60 000бр никой не иска да продава на тази цена...до месец ще дойде дивидента и цената няма да е същата някои ще решат да купуват
                        ноември влизаме в чакалнята и цената няма да е същата
                        декември преоценяваме ПФ и цената няма да е същата

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                          Истината е, че тези, на които им се продаваше на всяка цена се напродаваха и вече все по-малко хора ще се навиват да пускат на промоция. Трябва малко време купувачите да го разберат. А резултатите са си все по-хубави с всяко тримесечие. Дано се запази тенденцията.
                          Мисля ,че това няма никакво отношение към цената щото мача е предварително решен и целта е да бъдем изклатени от големият играч.

Коментар

• Истината е, че тези, на които им се продаваше на всяка цена се напродаваха и вече все по-малко хора ще се навиват да пускат на промоция. Трябва малко време купувачите да го разберат. А резултатите са си все по-хубави с всяко тримесечие. Дано се запази тенденцията.
                            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Всеки момент ще мине твърдо нивото 1.7 вече почти няма продавачи на хоризонта. После ще мислим за нива започващи с 2....
                              ами не е така ....... не разчиташ правилно ситуацията, вадиш си грешни заключения и накрая ще си силно разораван от акцията вместо от себе си

-----------

при 1,70 ХИМ има силна подкрепа и макар, че на няколко пъти беше пробивано това ниво този пробив не беше траен, въпреки, че имаше дори изваждане и на дивидента от цената ...... акцията всеки път се връща над подкрепата при 1,70!!!

за да тръгне акцията силно нагоре ключово ниво тук е 1,81 (200-дневната плъзгаща и силна стара историческа съпротива) ...... само твърдото и трайно минаване на тази съпротива (181) ще отвори вратата за атакуване на следващите съпротиви към основната цел => 3,60

такива ми ти работи

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Стига с това брожение Gross-e, да подкрепим Флагмана -
                                Давай Флагмане, космоса отпред е прав закривява около масивните гравитационни обекти, но те са в дълбокия космос..
                                Давай смело на първa на кoсмическа поне в орбита да застанем ) Коледа идва, а и дядо Коледа(y) по традиция носи подаръци! Е до димитровден оставя луканките да доизсъхнат ("за да са годни за консумация")
                                (bes preporyka)))
                                Всеки момент ще мине твърдо нивото 1.7 вече почти няма продавачи на хоризонта. После ще мислим за нива започващи с 2....

Коментар

Working...
                                X