Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСлед като в момента нито пада ,нито става какъв е смисълът да си чешем езиците в безсмислени спорове?В момента
всички борси са притихнали и чакат да видят колко нови пари ще изсипят централните банки и дали кризата
ще удари или няма да удари до края на тая година.Нашите играчи също седят и се чешат по кратуните накъде
ще поеме играта на тука има,тука няма.
Давай Флагмане, космоса отпред е правзакривява около масивните гравитационни обекти, но те са в дълбокия космос..
Давай смело на първa на кoсмическапоне в орбита да застанем
) Коледа идва, а и дядо Коледа(y) по традиция носи подаръци! Е до димитровден оставя луканките да доизсъхнат ("за да са годни за консумация")
(bes preporyka)))
Коментар
-
След като в момента нито пада ,нито става какъв е смисълът да си чешем езиците в безсмислени спорове?В момента
всички борси са притихнали и чакат да видят колко нови пари ще изсипят централните банки и дали кризата
ще удари или няма да удари до края на тая година.Нашите играчи също седят и се чешат по кратуните накъде
ще поеме играта на тука има,тука няма.Last edited by Grosss; 24.09.2019, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Колкото повече хора на запад вярват че кризата ще отиде в бъдещето и Тръмп няма да пусне ,толкова по скоро ще настане.....и то по лоша от
2008 г....
Методите на Тръмп вече не действат с постоянни туити да определя насоката на ФР...както той я иска.
Аз съм пълен с акции ,включително с акции на немски банки , но не съм си загубил ума.
Така че цената на ССВ е по скоро леФче отколкото е 4 лева....
Минал съм периода на крепене на Мажо поне в 4 банки...и как свършва той....ВАСВ , Корп и ФИБ и ССВ при миналата криза и след това ....
Не разваляй приказката на децата
. ЦКБ януари щяло 3.20 да бъде оле-мале.Това твърдение граничи с идиотизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Що, ке получиш уртикария ли...
Хич биля не е задължително да е Януари, ама вероятноста за нещо подобно не е особено по малка отколкото за твойто лефче кефче...
Коментар
-
Хич биля не е задължително да е Януари, ама вероятноста за нещо подобно не е особено по малка отколкото за твойто лефче кефче...
2008 г....
Методите на Тръмп вече не действат с постоянни туити да определя насоката на ФР...както той я иска.
Аз съм пълен с акции ,включително с акции на немски банки , но не съм си загубил ума.
Така че цената на ССВ е по скоро леФче отколкото е 4 лева....
Минал съм периода на крепене на Мажо поне в 4 банки...и как свършва той....ВАСВ , Корп и ФИБ и ССВ при миналата криза и след това ....
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Оле-мале
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Ясно, значи някой обира преди да бъде зареден дивидента. Хитро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой обира свободните бройки напоследък, а предлагането съвсем взе да оредява...чакаме и дивидента..
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
ЦКБ януари требе да бъде на цена 3,20
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
В какъв времеви диапазон?
Коментар
Коментар