Първоначално изпратено от ivandavidov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
Честито - върнахме се на почти нулевите обороти от преди ексцесиите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеПровело ли се е вчера Общото събрание на Химимпорт?
От днес ли почва да тече 14 дневния срок за правото на дивидент по привилегированите акции?
Колега, това е сайт, от който може да се информираш за всякаква информация като отчети, Общи Събрания на Акционертие и т.н.
Прави си труда да го проверяваш и след това имай предвид, че право на дивидент имат субектите, които имат акции на 14-ят ден след ОСА при гласуван дивидент /то има и сетълмент, но за да не задълбаваме, гледай 2 седмици след ОСА-то да имаш дадените акции/. Това важи за всички дружества, не само за Хим.
Успех!Last edited by 15%; 01.07.2014, 23:01.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ продължаваме да продаваме......
П.П.-колкото повече оптимизъм тези дни ,толкова по добре....!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАми какво да кажат като са продали вчера...
П.П.-колкото повече оптимизъм тези дни ,толкова по добре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩо така тихо тук!? Акцията лудна нагоре, а нито дума!
Певците за спадове и сривове нещо ги няма днес!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобре започваме новото тримесечие!
Тепърва новината от вчера ще влиза в цената. Чужденците ги чуват и оценят тия неща по-бавно, но после....
ТИМ раздава дивидент! ... чудничко
ЗХБГ от Спо-то досега има 6 години и е под номинал. Това пък, ще влияе пряко тук и на банката. Което пък няма да е краткосрочно..
Коментар
-
Е типичното за форум, нормално.
При спад всички мечки казват:
- "ааа, видяхте лиии, ние ви предупреждавахме, че ще падне, ето пада сега..."
- "напълних на ниско, прецаках ви, аз съм големия играч..."
При ръст всички бикове казват:
- "ааа, видяхте лиии, ние ви предупреждавахме, че ще се качи, ето качва се сега..."
- "продадох на високо, прецаках ви, аз съм големия играч..."
При ръст съответно мечките се обаждат по рядко и преобладават коментари от сорта на:
- "ааа, това е временно, ще видите вие утре/другата седмица/другия месец"
- "купувайте рибоци, като падне ще видите вие"
При спад съответно биковете се обаждат по рядко и преобладават коментари от сорта на:
- "ааа, това е временно, ще видите вие утре/другата седмица/другия месец"
- "продавайте рибоци, като се кчаи ще видите вие"
И като дойде съответно спада/ръста, се показват едните и другите с думите "казах ли ви АЗ!?! Друг път да слушате мене/големия познавач!" Въпреки, че същия човек примерно е плямпал като латерна едно и също в продължение на 1 година да речем и е нормално все някога да стане неговото (пример: 1 година говориш за спад, хората правят пари на бичи пазар, спада идва след 1 година и човека казва "Аз казах ли ви!!" или обратния случай).
И в крайна сметка масово коментарите са вариации на горните в зависимост от пазара, настроенията и конкретните позиции на участниците.
Разбира се всеки в този форум прави яки пачки и никога не губи! Това е правило.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе е хепи гетката, щото иска по-евтини Хим-ки да напълни, ясен ми е
ТИМ показва че е готов да дели с дребните акционери! Нещо за което толкова бяха критикувани и нямаше нагласи че някога ще се случи. За мен това е чудесна новина, а дали съм прав, бъдещето ще покаже...
хубаво е човек да гледа и в други посоки освен в тези които сочи носът му..
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеКолега ти си на борсата и тук се търгуват очаквания, ако беше толкова сигурно щеше всеки спекулант да е милионер нали !
ТИМ показва че е готов да дели с дребните акционери! Нещо за което толкова бяха критикувани и нямаше нагласи че някога ще се случи. За мен това е чудесна новина, а дали съм прав, бъдещето ще покаже...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНе казвам, че не е добра. Неочакван дивидент е винаги супер! Но трябва да се внимава с някои манипулативни заключения от тази новина. Вкл. определенията златна кокошка и първо яйце. Нито е толкова златна, нито пък има гаранция, че ще има второ яйце.
Колега ти си на борсата и тук се търгуват очаквания, ако беше толкова сигурно щеше всеки спекулант да е милионер нали !
Коментар
-
Първоначално изпратено от DD Разгледай мнениеРеално разпределяне на печалбата + очаквани приходи от добив. Аз смятам, че новината е повече от добра ! "Златната кокошка снесе първото яйце " :-))))
Успешна !!
Коментар
Коментар