Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеМного ти се иска защото не си купил но няма никога да го видиш и на тези нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеМного ти се иска защото не си купил но няма никога да го видиш и на тези нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеУтре ни чака всички новогодишно рали по всичко за максимална диходност .. Празникът започва)) кой взел взел другите да почиват с кеша и да вземат след 30 точки
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеАко една акция е подценена според теб накъде трябва да върви!? Аз мисля, че подценените акции рано или късно тръгват нагоре, за да си намерят справедливата стойност. А , който може да анализира и да пресмята коефиц..... и др..... ще печели, естествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеАко една акция е подценена според теб накъде трябва да върви!? Аз мисля, че подценените акции рано или късно тръгват нагоре, за да си намерят справедливата стойност. А , който може да анализира и да пресмята коефиц..... и др..... ще печели, естественоCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДо нова година да речем може да купуват за ръст ама след нова година накъде ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
ще гледаме....дано да си прав....виж ако започнат да купуват и фондовете с цел да си оправят годишната доходност тогава може да се получи доста сериозен ръст...
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеИскати се да си купиш но в от понеделник изтребителят ще пори въздуха
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеИскати се да си купиш но в от понеделник изтребителят ще пори въздуха
ще гледаме....дано да си прав....виж ако започнат да купуват и фондовете с цел да си оправят годишната доходност тогава може да се получи доста сериозен ръст...
Коментар
Коментар