IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре ни чака всички новогодишно рали по всичко за максимална диходност .. Празникът започва )) кой взел взел другите да почиват с кеша и да вземат след 30 точки ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
      Ако една акция е подценена според теб накъде трябва да върви!? Аз мисля, че подценените акции рано или късно тръгват нагоре, за да си намерят справедливата стойност. А , който може да анализира и да пресмята коефиц..... и др..... ще печели, естествено
      Е точно тук тайминга е много важен....каква е дефиницията за "рано" и "късно" .....това са доста разтегливи понятия!

Коментар

Ако една акция е подценена според теб накъде трябва да върви!? Аз мисля, че подценените акции рано или късно тръгват нагоре, за да си намерят справедливата стойност. А , който може да анализира и да пресмята коефиц..... и др..... ще печели, естествено
        Noise traders...
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          До нова година да речем може да купуват за ръст ама след нова година накъде ??

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            +1
            ще гледаме....дано да си прав....виж ако започнат да купуват и фондовете с цел да си оправят годишната доходност тогава може да се получи доста сериозен ръст...
            До нова година да речем може да купуват за ръст ама след нова година накъде ??

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
              Искати се да си купиш но в от понеделник изтребителят ще пори въздуха
              Аз не искам да ти кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                Искати се да си купиш но в от понеделник изтребителят ще пори въздуха
                +1
                ще гледаме....дано да си прав....виж ако започнат да купуват и фондовете с цел да си оправят годишната доходност тогава може да се получи доста сериозен ръст...

Коментар

• Искати се да си купиш но в от понеделник изтребителят ще пори въздуха

Коментар

• Сериозно потопи носа флагмана.Да не стане така да потъне че тогава лошо за цялата борса.

Коментар

Не знам по какъв показател или анализиране давате оценка за акцията( и по-точно определена стойност), тъй като цената по тази позиция си е направо подарък......погледнато фундаментално.....при положение че това е най-ликвидната акция наречена "ФЛАГМАН" и показател за движението на целия индекс СОФИКС.
                      Мисля има доста некомпетентни изказвания(базирани на нищо). Все едно да вляза в тема на дадена компания и да кажа акцията трябва да струва......еди колко си.

Рано или късно пазарът ще си оцени и покаже..... Ако се шашкаме при всяко движение то значи трудно ще оцелеем на капиталовите пазари, които и да са и където и да са те
                      +1
                      гледам в тавана...замислям се.....и преценявам че тази акция не струва повече от 1.40....чакам тази цена и купувам смело ако случайно има възможност да взема на тези нива.....ако някой голям акционер разпродаде....
                      не е препоръка разбира се

Коментар

• Не знам по какъв показател или анализиране давате оценка за акцията( и по-точно определена стойност), тъй като цената по тази позиция си е направо подарък......погледнато фундаментално.....при положение че това е най-ликвидната акция наречена "ФЛАГМАН" и показател за движението на целия индекс СОФИКС.
                        Мисля има доста некомпетентни изказвания(базирани на нищо). Все едно да вляза в тема на дадена компания и да кажа акцията трябва да струва......еди колко си.

Рано или късно пазарът ще си оцени и покаже..... Ако се шашкаме при всяко движение то значи трудно ще оцелеем на капиталовите пазари, които и да са и където и да са те

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          братле не е ли рано още за покупки.поне до 1.20 можеше да се изчака
                          Нека иде до там пък ще купим още .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Сега на колко ще ги шитиш - на 1,70 ли?
                            Не мога да чакам толкова.Мисля че на 1.688 е добре .

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                              Гледай да не ти продаде някой фонд, и още 10-тина да се наредят след него

Иначе ми харесва стратегията ти.
                              колкото повече продаде....толкова повече по-добре..знае ли човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                                Да си купиш на 1.70 - Безценно. Супер коледен подарък. Моля Ви дайте още един утре, ако може и по-евтно, плс
                                Гледай да не ти продаде някой фонд, и още 10-тина да се наредят след него

Иначе ми харесва стратегията ти.

Коментар

Working...
                                X