If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз искам да видя песимистчетата как купуват на 1.40 1.20 90 ст 60 ст 10ст и 1ст и чакат обръщане и и чакат. И после да замлъкнат тия хващачи на дъна и върхове.оп забравих те винаги са се отървали навреме
Явно доста кеш се е насъбрал и тук има жадни за покупки ама по ниски цени ще останат мечти ... До тук бяхме почва да катери .. Нека да видим как всички ще успеят да си накупят хахаха
Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
То да е само Хим-а. Всичко е под вода. Според мен ББ изнудва частните ПФ-та. Помните ли, че 2010 г. изигра същия номер с реформата. Каза, че трябва да почват да плащат ПФ-тата, но те нямаха възможност. Тогава искаше пак да им вземе парите. След 2 месеца мотане и ходене по нервите си стиснаха ръцете да дадат 100 млн. и всичко ще е ок. Сега просто ги изнудва за още и според мен ще са към 500 млн. този път. Приеха на първо четене закона и ББ каза, че до края на март няма да разписва нищо, та просто ПФ-тата според мен сега събират кеша. Та за това всичко е яко под вода.
Не моа да разбере що ривете? Няма частни ПФ-та. Всички са държавни. Държавата даде бизнес на ПФ-тата, държавата си го взема обратно. Кво толкова?
Без закона задължаващ обикновените хора да спонсорират ПФ-тата с 5% от спестяванията си, просто нямаше да има ПФ-та! На всеки му е абсолютно ясно, че парите дадени на ПФ-тата са за бог да прости... Много по-разумно е същите тези пари да се дават на депозит в банка отколкото да ги "управляват" някакви измислени професионалисти. Управляват, управляват и накрая доходност йок... Знаят само да ги набутат в пирамидата. И когато бфб-то рухне се почват ревове срещу държавата...
То да е само Хим-а. Всичко е под вода. Според мен ББ изнудва частните ПФ-та. Помните ли, че 2010 г. изигра същия номер с реформата. Каза, че трябва да почват да плащат ПФ-тата, но те нямаха възможност. Тогава искаше пак да им вземе парите. След 2 месеца мотане и ходене по нервите си стиснаха ръцете да дадат 100 млн. и всичко ще е ок. Сега просто ги изнудва за още и според мен ще са към 500 млн. този път. Приеха на първо четене закона и ББ каза, че до края на март няма да разписва нищо, та просто ПФ-тата според мен сега събират кеша. Та за това всичко е яко под вода.
Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
Не четеш ли кои са топ 10 от капитал !?
Подиграли са се с флагмана. Треснали са го на 12-то място, а привилегированите са на ...34 !?!?
Не разбрах, каква е разликата и то в по-лошо на привилегированите спрямо обикновените, като привилегията носи и дивидент !?
E,че аз от акция номер едно на брокерите съм бъкан. Питомното хванахме, сега да ударим и дивото
За другото и аз не разбирам. Освен да очакват загуба за годината и нулев дивидент?
Че тя сега не е ли 1,60. 1,40 е само на 20 стинки бе вожде. Да не запеете дружно песните за номинал по някое време !?!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар