Първоначално изпратено от Bugi men
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеТук едни и същи пишат защото са придали и искат да падне да купят с айзберзи но ще стане обратното , тръгва нагоре и който има ще спи спокойно а който няма ще хем ще остане със загуби хем ще остане с кеш а акцията ще е над 1.90
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеЕгаси случая , от този СИУКС нема отърване, ..става ми гадно само като си представя че цял ден ще раздава глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение......Някои от ПФ-тата използват средствата за инвестиции в близки до собствениците им фирми, но всичко е в рамките на закона. Ако не е ОК, да се промени закона просто. Като може защо да не го направят? Ако не беше редно щеше да е уредено в закона това.
.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКоманч е, не си ли чел "Винету", любимия роман на премиера ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеЕгаси случая , от този СИУКС нема отърване, ..става ми гадно само като си представя че цял ден ще раздава глупости
Команч е, не си ли чел "Винету", любимия роман на премиера ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениете си мислят че като отишли в америка и хванали господ за шлифераа ние тука паплачта доматите с колците ги ядем . те и руснаците бяха велика работа . виж ги сега тая година как почват да се трепят като свършат паричиките
и водката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение+1 Аз набуташ кеша от дълбокия резерв, да видим дали ще изляза прав...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеПичове, аз да Ви кажа че четейки във форумите където има мнение от този СИУКС просто го подминавам и толкоз. Нямам никакво желание даже и да му опонирам.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеИ една задачка с понижена трудност за ташко.представи си че в пондрелник хима става 1.10 примерно .на следващия ден излиза новинка от лас вегас и хима става 2.20 ти разбира се на 2.20 си купил щото си викаш аааайде тръгна.на по следващия ден цената е 80 стинки и това става само с гапове.ай кажи ми кът си такъв разбирачор какво правиш.аз ще ти кажал издухал си супатаей така завършват разбирачорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеташак така на разсъждения не става има си графика за тази работа . има и атомни бомби на архитеткта който разплакват майките на такива като теб живеещи в америка
влез във великото гугле и виж какво значи атомка на архитекта . съсъсъ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе моа да разбере що ривете? Няма частни ПФ-та. Всички са държавни. Държавата даде бизнес на ПФ-тата, държавата си го взема обратно. Кво толкова?
Без закона задължаващ обикновените хора да спонсорират ПФ-тата с 5% от спестяванията си, просто нямаше да има ПФ-та! На всеки му е абсолютно ясно, че парите дадени на ПФ-тата са за бог да прости... Много по-разумно е същите тези пари да се дават на депозит в банка отколкото да ги "управляват" някакви измислени професионалисти. Управляват, управляват и накрая доходност йок... Знаят само да ги набутат в пирамидата. И когато бфб-то рухне се почват ревове срещу държавата...
Говориш, че държавата ги е създала, да прав си. Но и тя им е наложила рамките в които да работят. Някои от ПФ-тата използват средствата за инвестиции в близки до собствениците им фирми, но всичко е в рамките на закона. Ако не е ОК, да се промени закона просто. Като може защо да не го направят? Ако не беше редно щеше да е уредено в закона това.
За мен проблемът не е че държавата иска да си вземе обратно бизнеса, който е създала, а това, че всъщност иска да го рекетира, за да си покрие разходите (или източи средства) с чужди пари. Така хем взима пари, хем не носи отговорност и след няколко години, когато тази схема се провали и парите свършат ще ги посочи с пръст ПФ-тата и ще каже, че те са виновни.
Коментар
Коментар