Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спиди АД (SPDY / 0SP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе мислех да влизам тук в очакване на малко по-добри цени, но вчера излезе пакетче и трябваше да се включа - обещах да напиша, когато вляза тук и го правя. Не че някой го вълнува, просто така съм устроен - няма да агитирам за ъпове, сривове, най, убре-дебре и т.н., само ще пожелая успех
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе мислех да влизам тук в очакване на малко по-добри цени, но вчера излезе пакетче и трябваше да се включа - обещах да напиша, когато вляза тук и го правя. Не че някой го вълнува, просто така съм устроен - няма да агитирам за ъпове, сривове, най, убре-дебре и т.н., само ще пожелая успех
Шотландия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не мислех да влизам тук в очакване на малко по-добри цени, но вчера излезе пакетче и трябваше да се включа - обещах да напиша, когато вляза тук и го правя. Не че някой го вълнува, просто така съм устроен - няма да агитирам за ъпове, сривове, най, убре-дебре и т.н., само ще пожелая успехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Сложи още малко за декември - 57-60лв
Коментар
-
По темата: В седмицата на търговската кампания „Черен петък“, Спиди отчита над 100% ръст на броя пратки спрямо същия период на 2018 г. Само за един ден в понеделник 02.12.2019 г. са били приети над 220 000 пратки, като тези до адрес на клиента за пръв път надвишават 100 000 .
Спиди благодари на всички свои клиенти за търпението и разбирането и се подготвя с повече увереност за Коледната кампания.
10-12-2019 12:44 http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=4
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеПРОГНОЗИРАЛ СЪМ колко би била EBITDA (консолидирана) за цялата 2020 на база пропорция "9 мес. - 12 мес.". Според мен, цената на акция при тази прогнозна EBITDA би била 52 - 52,50 лв. или малко по-голяма.
Имам акции, но не много. Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГ-н Груев, на ваше място бих ползвал трейлинг данни за последните 12 месеца и към тях да добавя какво нетно изменение очаквам за четвърто тримесечие на годишна база, вместо да умножавам шестмесечието по две. Изтървате, сезонност, ръст и много неща ползвайки неподходящ модел и стари данни. Това е добронамерено и не е заяждане.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Г-н Груев, на ваше място бих ползвал трейлинг данни за последните 12 месеца и към тях да добавя какво нетно изменение очаквам за четвърто тримесечие на годишна база, вместо да умножавам шестмесечието по две. Изтървате, сезонност, ръст и много неща ползвайки неподходящ модел и стари данни. Това е добронамерено и не е заяждане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Печалбата (некон. или кон.) за първите 6 месеца е различна от посоченатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми тя цената си е таман като за тази оценка в момента, ако гледаме 6-месечната печалба (нямам идея колко ще е годишната, затова, докато не я видим, е сметка без кръчмар) - 18,7 милки на полугодието, ако го мултиплицираме по 2, дава цена от 56 кинта на акция. Това са бакалски сметки, но горе-долу дават представа, ако, пак повтарям, печалбата за годината е шестмесечната умножена по две. Гледаме мача - компанията е читава (за разлика от много други дирижабли на клетата ни борсичка), но мен ми идва малко скъпичка. Успех на държащите тук.
Не е препоръкЪ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
От кой да ги закупи?Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Ами опцията дава право но не и задължение....така че може и да не закупи......
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеНякой може ли да обясни това с думи прости на прост човек като мен: "Компанията партньор Geopost, която има 25% дял в "Спиди", има опцията да закупи мажоритарен дял през тази година при оценка 8x EV/EBITDA. Това дава ясен катализатор за цената на акциите."
Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар