If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Посредникът няма голямо значение - вероятно един или няколко фонда са си договорили тази цена от мажоритаря и са купили през един посредник. Всички фондове имат договори с няколко посредника.
Сигурно е така Да видим как ще продължи представянето .
Посредникът няма голямо значение - вероятно един или няколко фонда са си договорили тази цена от мажоритаря и са купили през един посредник. Всички фондове имат договори с няколко посредника.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Е наистина отчета е просто супер, хубав, лъскав, подробен, за пример на всички останали компании.
За ръста на печалбата, няма какво да се коментира, при един хубав икономически растеж, тук доста бързо ще се усети. Нито за миг не съм съжалявал че си купих тук акции, макар и на средна цена от 22лв, според мен тука посоката е само една. Редом до бреф и атера, акциите на спиди са от перлите в портфейла ми
Браво ! Най- после да отворя отчет, който е изпипан и прилича на голяма европейска/американска компания . И разбира се най-важното какво пише в него,а на мен то много ми харесва . Поздравления
За нищо, на всеки може да се случи... Вярвам, че Спиди са си извадили поуките от октомврийския екшън и са взели адекватни мерки това да не се повтаря. Иначе, пред "теория на конспирацията" предпочитам да чета финансовите им отчети...
ами щом се повтаря случката с обира...може и да има нещо общо
Обран е централният офис на спедиторската фирма „Спиди“.
Задигнати са касети с пари.
Въоръжените бандити са обрали централния офис на спедиторската фирма „Спиди“, на изхода на столицата в района на Горубляне...
Маскираните мъже са нахлули в сградата и са задигнали касети с пари, но точния брой предстои да бъде уточнен.
Няма сериозно пострадали служители, казаха от СДВР, като не посочиха колко хора е имало в офиса по време на грабежа. От Столичната полиция уточниха, че сигналът е подаден в 20.20 ч.
Моята лична надежда за цена в края на годината без новина за екзит или придобиване в Румъния е за 30 лв. на акция, като си го смятам така. Сега P/E е 10, а за растяща с 20% компания е по-удачно да е 12 или повече. И като сложим и 20% ръст, излиза общо 40%, което прави около 30 лв. на акция, а ще се надявам и на 1 лв. дивидент или 1,2 лв./акция
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Не възнамерявам да търгувам акциите на Спиди до края на седмицата поне.
Коментар