IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петъка показа посоката, много време вече тъпчем и някои не издържат вече )

Коментар

• Той даже за Европата не е изцяло показателен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Сутринта като се събудиш огледай пазарите в Далечния Изток.Те могат да ти служат
        като орентир за това което предстои за деня.
        Пазарът ни се движи основно от вътрешни фактори. Силно надценяваш ролята на далечният изток.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          След светлата нотка в петък, утре дали ще продължи да свети или пак ще се стъмни
          Сутринта като се събудиш огледай пазарите в Далечния Изток.Те могат да ти служат
          като орентир за това което предстои за деня.

Коментар

• След светлата нотка в петък, утре дали ще продължи да свети или пак ще се стъмни

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
              Нормално за изтрещял човек на дъно да си продаде с кеф акциите.
              Имам доста картони и кадастрони още, така че все ще има и за макса По принцип има изтрещяли и които купуват шитове. т.е. по самото действие не може да се съди
              Ти по-добре вземи пример от батката - като не му растат папирките, той се радва, че има ликвидност Няма защо да злобееш сега, от това че някой си е продал някакъв картон
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                E, за някои спекуланти и хартиената любов ръжда не хваща, но май вече не съм от тях, макар да има някаква романтика в сантименталността
                Oт кризата усвоих да нямам проблеми с изшитването Дори спрямо вкарването на кеша в хартия, шитването в последствие ми доставя по-голямо удолволствието
                Нещо като "удри уйно" )
                Нормално за изтрещял човек на дъно да си продаде с кеф акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Продаде Биовет?! Аз си мислих че тази акция е любовта на живота ти
                  E, за някои спекуланти и хартиената любов ръжда не хваща, но май вече не съм от тях, макар да има някаква романтика в сантименталността
                  Oт кризата усвоих да нямам проблеми с изшитването Дори спрямо вкарването на кеша в хартия, шитването в последствие ми доставя по-голямо удолволствието
                  Нещо като "удри уйно" )
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    А ти щото си в час и не можеш да ги кажеш ли ?!? Май по-скоро не ти отърва, да признаеш, какви шитове си се набил Иначе отдавна да ги беше избутал за реклама из форума. Освен топливо, синергон, енергоремонт, газ, хим какви други шитчета пропускам
                    Ето - давам пример - бях се набило в шита биовет, което по принцип е на много по-добро ниво като вид производство дружество спрямо изброените, нооо .... мажовеца като нищо може да му разкаже играта и съжалявам, че не го махнах когато вдигнаха цената заради златен лев, махнах го по-късно, когато и сити вдигнаха ръце от тях, признавам с кинт отдолу,,, но добре, че го махнах все пак. Който е държал шитове, знае как в един момент може да му се разклатят краката не е от най-добрата емоция )) Е, въпреки че си бях и на нелоша печалба, немога да си кривя душата за перспективата
                    Продаде Биовет?! Аз си мислих че тази акция е любовта на живота ти

Коментар

• Първоначално изпратено от taurus Разгледай мнение
                      Мисля, че липсват два въпроса:
                      2. На какъв СОФИКС ще набутате всичкия кеш?
                      на никакъв,
                      това е малоумно действие, особенно па в БГ
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Не се сещаш щото не си в час...
                        А ти щото си в час и не можеш да ги кажеш ли ?!? Май по-скоро не ти отърва, да признаеш, какви шитове си се набил Иначе отдавна да ги беше избутал за реклама из форума. Освен топливо, синергон, енергоремонт, газ, хим какви други шитчета пропускам
                        Ето - давам пример - бях се набило в шита биовет, което по принцип е на много по-добро ниво като вид производство дружество спрямо изброените, нооо .... мажовеца като нищо може да му разкаже играта и съжалявам, че не го махнах когато вдигнаха цената заради златен лев, махнах го по-късно, когато и сити вдигнаха ръце от тях, признавам с кинт отдолу,,, но добре, че го махнах все пак. Който е държал шитове, знае как в един момент може да му се разклатят краката не е от най-добрата емоция )) Е, въпреки че си бях и на нелоша печалба, немога да си кривя душата за перспективата
                        Last edited by precakanoto; 22.08.2014, 17:20.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                          А по-конкретно може ли, не се сещам кои са тези 5-10 акции, които са се държали добре в кризата
                          Не се сещаш щото не си в час...

Коментар

Имаме в момента 5-10 акции фаворити на фондовете, които се държаха много добре по време на кризите, и към 20-30 също толкова читави акции, но с цени, които са яко ниски - тези ме интересуват, и вече 200-300 които не стават за акции въобще, тях не ги броим, но и сред тях, ще има проблясъци (следващото Чугунолеене, ХДНПИН и т.н.) - не ме вълнуват в момента.
                            А по-конкретно може ли, не се сещам кои са тези 5-10 акции, които са се държали добре в кризата
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Кво стаа бе? Флагманските акции нещо потеглиха ....

НЯМА ГИ ОНИЯ С БАГЕРИТЕ - да нариват с по 15/20 кила , та от аукцион в следващия - тия филми кога ще ги повтарят ?

Коментар

• Кво стаа бе? Флагманските акции нещо потеглиха ....
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X