IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    На същото мнение съм - много е рано - практически никой не се интересува от български акции, няма първи страници по вестниците за капиталовия пазар, няма ИПО, няма шумни презентации, мога да говоря по един час с брокера си в борсово време

и т.н.

Коментар

• На същото мнение съм - много е рано - практически никой не се интересува от български акции, няма първи страници по вестниците за капиталовия пазар, няма ИПО, няма шумни презентации, мога да говоря по един час с брокера си в борсово време

и т.н.
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• ръъъъъъъъъъъъъъст на западните борси . как сте еврейчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Да така е и за съжаление отново няма да можем и да ни стигне да острижем "овцата", а ще я заколим. Не че не искаме и не можем да стрижем, но "овцата" ни е само колкото депозитите в КТБ, а огромната част от нея е собственост на мажоритарите и пенсионните и за нас нищо не остава.
          Все си мисля, че бичия пазар ще продължи доста дълго. Още не са почнали ИПО и увеличения на капитала. После трябва да дойде и публиката. Когато пазара започне да дава високи оценки ще се появят и нови емитенти. За мен нещата са в доста ранна фаза. Естесвено се съмнявам в себе си и при промяна на ситуацията веднага мога да си променя мнението. За сега всичко ми изглежда спокойно.

Коментар

• Тези въпроси са към друга аудитория до която нямам достъп

Мисля, че липсват два въпроса:
            1. На какъв СОФИКС ще си купите български акции?
            2. На какъв СОФИКС ще набутате всичкия кеш?

Реално анкетата се попълва от вече купували някога български акции а те са малцинство - някъде към 2 -3 хиляди души общо вероятно са правили повече от 5 покупки на различни акции, около 500 хвърлят по едно око на БФБ редовно. За тези другите които нямат акции са в други сайтове, а аз там не пиша

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Възможно е в даден момент да се окаже, че спекулантите ще купуват каквото има а не каквото искат. Идват интересни времена. Взел съм си билет и ще наблюдавам с интерес.
              Да така е и за съжаление отново няма да можем и да ни стигне да острижем "овцата", а ще я заколим. Не че не искаме и не можем да стрижем, но "овцата" ни е само колкото депозитите в КТБ, а огромната част от нея е собственост на мажоритарите и пенсионните и за нас нищо не остава.

Коментар

• Мисля, че липсват два въпроса:
                1. На какъв СОФИКС ще си купите повече български акции?
                2. На какъв СОФИКС ще набутате всичкия кеш?
                Last edited by taurus; 23.08.2014, 08:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  Две регулярни тримесечни анкети да има какво да правите

Очаквания за основните български акции 3Q 2014

Пазарен ветропоказател 3Q 2014
                  полълних, мечо!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Възможно е в даден момент да се окаже, че спекулантите ще купуват каквото има а не каквото искат. Идват интересни времена. Взел съм си билет и ще наблюдавам с интерес.
                    +1912 ) аз тоже )
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                      Анкета от 50-100 души няма никаква представителност ли достоверност.
                      Отделно в тези анкети всеки лъже.
                      Че то хората които инвестират на БФБ са около 2-3 пъти повече, така че си е по - представителна от социологическо проучване

Коментар

• не че съм оптимист,но май май.....

Коментар

• Възможно е в даден момент да се окаже, че спекулантите ще купуват каквото има а не каквото искат. Идват интересни времена. Взел съм си билет и ще наблюдавам с интерес.

Коментар

• Интересен петък следобед, как ли ще изглежда търговията в понеделник?
                            Леко загатване за раздвижване по основни позиции има днес...
                            Предпоставките за един приятен уийкенд са налице!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                              На вън ще им ги вземат много по лесно и бързо!

Ти само от транзакциите си 3-4% назад.
                              Лоши новини, това означава, че единствената надежда на родният заможен господин остават акциите на Хидропневмотехника, както и високият професионализъм на БНБ и прокуратурата

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Е, то варианта част от хората имат пари- време е да им ги вземем не е нов вариант за нас И поради това вариант номер 4 на ДДДД си остава основният в обозримо бъдеще...
                                На вън ще им ги вземат много по лесно и бързо!

Ти само от транзакциите си 3-4% назад.

Коментар

Working...
                                X