Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
На същото мнение съм - много е рано - практически никой не се интересува от български акции, няма първи страници по вестниците за капиталовия пазар, няма ИПО, няма шумни презентации, мога да говоря по един час с брокера си в борсово време
и т.н.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДа така е и за съжаление отново няма да можем и да ни стигне да острижем "овцата", а ще я заколим. Не че не искаме и не можем да стрижем, но "овцата" ни е само колкото депозитите в КТБ, а огромната част от нея е собственост на мажоритарите и пенсионните и за нас нищо не остава.
Коментар
-
Тези въпроси са към друга аудитория до която нямам достъп
Мисля, че липсват два въпроса:
1. На какъв СОФИКС ще си купите български акции?
2. На какъв СОФИКС ще набутате всичкия кеш?
Реално анкетата се попълва от вече купували някога български акции а те са малцинство - някъде към 2 -3 хиляди души общо вероятно са правили повече от 5 покупки на различни акции, около 500 хвърлят по едно око на БФБ редовно. За тези другите които нямат акции са в други сайтове, а аз там не пишаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВъзможно е в даден момент да се окаже, че спекулантите ще купуват каквото има а не каквото искат. Идват интересни времена. Взел съм си билет и ще наблюдавам с интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДве регулярни тримесечни анкети да има какво да правите
Очаквания за основните български акции 3Q 2014
Пазарен ветропоказател 3Q 2014
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВъзможно е в даден момент да се окаже, че спекулантите ще купуват каквото има а не каквото искат. Идват интересни времена. Взел съм си билет и ще наблюдавам с интерес.) аз тоже
)
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеАнкета от 50-100 души няма никаква представителност ли достоверност.
Отделно в тези анкети всеки лъже.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеНа вън ще им ги вземат много по лесно и бързо!
Ти само от транзакциите си 3-4% назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕ, то варианта част от хората имат пари- време е да им ги вземем не е нов вариант за насИ поради това вариант номер 4 на ДДДД си остава основният в обозримо бъдеще...
Ти само от транзакциите си 3-4% назад.
Коментар
Коментар